返回列表 回復 發帖
i found my way out....
i found every thing in the green room
but don't know the password to the lock

原帖由 夜月 於 2006-9-10 04:39 AM 發表
green room搵到d咩~~我搵到好多野~~
但係本書既key可以點搵~?
仲有兩張相可以點好~
我搵到十四樣~~仲有果d~~點搵@@???
本書既key在尸骨既左手度,zoom in 落左手,跟住点击几下就会睇到锁匙跌出来。。。
开o左本日记之后,相信你会知道应该用边张相。。。
个扎头发要烧,之后会有新clue...
so far ,that's all i can tell you...i'm still stuck...
can't figure out the password..........
转去蓝色门与青色墙壁斜位个角度,点击个灯,你就会睇到
个罗字card系灯上面。。。
原帖由 夜月 於 2006-9-11 08:44 AM 發表
我覺得第三個係好難玩~~><"
搵到四樣野~~
之後就唔知點好喇~~><"
我过左green room啦!
thank you for your hint!
现在系blue room,
我都是得四样野。。。我已经将张纸传左出去,结果返来一d clue 都无
张银纸传出去都无人要。。。X(

唔使摆相,香点左之后都唔使摆系台度

;;)  搞掂啦,终于闯出左blue room 啦!

你摆系果度既beer系唔系冰冻ga?