返回列表 回復 發帖
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-2 06:15 PM 發表
版主唔响度,我地灌多D啦
曼联区人气靠我地会员们一齐出力啦
版主唔响度..we need more work hard..come on...!!!!!
:024: :024: :024:
原帖由 wlt1110 於 2007-11-2 06:35 PM 發表

i know......if anything i will look 4u..
哈哈哈!!没问题我会在这里为你们效力的!!

回復 #17 ljw1982 的帖子

how to do 精華?
cos mine 1 is 0?
erm... this question is a bit hard to answer u....
the 精華 is for sth very special thing la...
actually 精華 is nth....
just for ur list look nicer...
if you post sth special in 体育世界!
i will give u one...:onion18:

回復 #19 ljw1982 的帖子

okok....but at i can post th spcial 1 leh?
let me think
我地自己要争气啊....听日就要大站啦....
我學業上好忙  早前已申請加派人手
對唔住各位  未盡好版主責任

仲有補充一下
另一版主 godjockey 唔係無出現過
佢其實係暗中做緊野 例如有新曼迷申請都係佢批

原来如此....:onion05:
原帖由 HIDE 於 2007-11-2 10:00 PM 發表

仲有補充一下
佢其實係暗中做緊野 例如有新曼迷申請都係佢批 ...
不要紧的!!HIDE兄!學業要紧啊!!好好读书啊!!:onion31:
原来如此....:onion05:
加油~
就算版住没有空~
我们自己来!!
这里吹波水~

原帖由 HIDE 於 2007-11-2 10:00 PM 發表

仲有補充一下
佢其實係暗中做緊野 例如有新曼迷申請都係佢批 ...
H版出现啦
听晚会唔会返嚟一齐睇波啊?
学业为重啊
有我地响度,唔会比其他板块超过曼联区的
灌啊灌啊,我努力灌水……
原帖由 rivaldoliu 於 2007-11-2 11:27 PM 發表

H版出现啦
听晚会唔会返嚟一齐睇波啊?
学业为重啊
有我地响度,唔会比其他板块超过曼联区的
灌啊灌啊,我努力灌水……
哈哈哈!!灌是要灌不过也不要太过分啊!大家请注意回贴的用词啊!!
不要刻意灌水啊!!:onion31:
放心啦,我以前响某文化论坛混过
文化就学唔多几多了
不过倒是学会咗一项非常重要的技能——技术性灌水……
oh.....finally hide is back,,,n another admin also doing something without our knowledge...
we will continue技术性灌水
u take more time aboutnur study lah...!!!
we also gamabte support MU n u also gamabte!!!