返回列表 回復 發帖
係尼個網同大家一邊吹水一邊關注球賽都係幾開心既事,更加多謝版主搞左個明益各位阿仙奴fans既尾場估陣容遊戲,希望下季阿仙奴會更強大,同埋有Robin繼續做隊長!

評分次數

• mysteryray

今晚歐冠決賽車路士對拜仁,預祝車仔捧盃,直接踢熱刺落去踢歐霸…!
恭喜你如願...

不過拜仁其實都好慘....
lch12 發表於 2012-5-20 01:10 PM
係呀!車仔真係行運行到腳趾尾,因為拜仁阿羅賓、小朱兩位宴客既12碼就送左隻盃比人!12碼定勝負真係好殘酷!
卡蘇拿打攻中D小組返哂黎~正呀
maco1616 發表於 2012-8-12 11:22 PM
有卡素拿既上半場幾精彩,下平場換入戴亞比,睇到差d 訓著!
大家对我既阿仙奴俱樂部獎金鼓勵計劃有无意见啊?
有既话可以系度提出或pm我。
mysteryray 發表於 2012-8-13 03:22 PM
幾好呀!可以鼓勵多d 討論、感想,足球對我尼講,除左睇場波,吹水都係場波既其中一部份尼架!
OMG! 桑治真係唔上!
大家幫下眼,唔通我眼花,卡素拿好似有肚腩…!
果个谢云奴都吾知有勿甘好,云加甘喜欢佢。。。。
mysteryray 發表於 2012-8-18 11:39 PM
同感!傳親d波比謝雲奴,佢淨係識死帶爛帶,唔會做下配合…!

卡素拿傳比基奧特個波無把握到實在太可惜,成場波個球既機會最好!又令我想起雲佩斯,佢9成會射入個球!
希望雲加對戴亞比、謝雲奴尼兩個位做下調整,快手買番個防守中場頂桑治,另外試下普道司機踢謝雲奴個位,上次熱身賽既效果唔錯!
場波睇到想爆粗!換個角度睇,次次對親新特蘭、保頓都好少全取3分,唔輸實在好彩!自我安慰一番!
成場波互傳唔少失誤,可能隊員未夠時間磨合,個別隊員跑動唔夠積極!
1號門神其實有d神經刀,第2門將其實都ok,希望雲加今場出:

費比安斯基
高基連-梅迪薩卡-華美倫-基比斯
阿迪達-戴亞比(尼位無其他選擇)
禾確特-辛迪卡蘇拿-普度斯基
基奧特
Interesting…踢433
都係個句,唔該盡早換出謝雲奴,隊波d互傳沒曬!另外作為中場,戴亞比d失誤都幾多!
興幸上半場無失波!