返回列表 回復 發帖
我记得我之前好似复过呢帖的喔?
点解没咗的?
2球应该没问题
原帖由 老弟 於 2007-11-9 10:55 AM 發表
哇~
这次这样少人的~
上次红魔对枪手的贴超级多人的
为什么现在这样少了

:019: :019:
差唔多开波就会多人嫁啦!
今次大家一齐搞个200帖啦!
朗尼呢个时候伤都唔係坏事
佢赛季初的伤养得一般,果时曼联锋线乏力,影响早佢,导致佢比预想中要早咗1-2个礼拜复出
今次再伤,希望佢可以休息足4个星期
而且佢伤得好及时,因为下星期就係欧洲杯外围赛了,所以佢只会缺阵3场联赛+1场无关痛痒的欧联

saha上两场都有替补出场,而且对阿仙奴果场,佢塞给艾华落底果球塞得好靓,可见saha的状态係OK的
至于tevez,佢其实同中前场的攻击线已经磨合完成的,宜家换个锋线搭档,影响实际唔大。毕竟本身saha就係打朗尼的位置的。而saha以前同朗尼搭档时的站位同宜家朗尼搭tevez係一模一样的(可能机动性稍微不如后者,但係saha的活动范围一样係非常大)。所以其实朗尼今次受伤影响係不大,因为我地的对手不强。关键就係希望saha唔好受伤,否则可能真是要董方卓了……
而朗尼今次一定要养好伤,100%OK先好出嚟了。佢脚踝的问题其实都几严重,几乎每年都伤伤,宜家后生就话几星期,等28、29岁的时候可能就係1-2个月了。唔係佢再冒然出场了,毕竟唔希望佢变到好似owen咁!
费sir出声了,佢倾向于将saha培养成第二个ole……
今晚真係可能打451
anderson打前腰,tevez打中锋……
就嚟开波了,兄弟们,落场热身了!
未开波都62帖了
今晚破200应该没问题啦呢张帖
兄弟们,係时候缓冲定啦!
维拉对伯明依旧係1;1,有没有兄弟落咗呢场啊?
原帖由 ljw1982 於 2007-11-11 10:36 PM 發表
曼联:442

门将:范德萨

后卫:布朗、费迪南德、维迪奇、埃弗拉

前卫:罗纳尔多、安德森、哈格里维斯、吉格斯

前锋:特维斯、萨哈

替补:库扎克、卡里克、纳尼、奥谢、弗莱彻

布莱克本:442

门 ...
比费sir点咗……
CR争气射入第一球啊!
原帖由 wlt1110 於 2007-11-11 10:41 PM 發表
got ah....i bet aston villa win ah!!!!
仲有时间,差不多10分钟啦连补时
伯明翰角球啊
居然中柱……
1年没见布鲁士,风采依然
费SIR D嫡系响英超都几多下

都未打完字,2:1,维拉……………………
原帖由 wlt1110 於 2007-11-11 10:46 PM 發表
aston villa must win ah
好大机会啦,仲有6分钟啦计埋补时
原帖由 ljw1982 於 2007-11-11 10:47 PM 發表
rivaldo兄啊!这贴是曼联的贴子啊!
哈哈,热身嘛!
缓冲完睇到果边,都几精彩啊
阿邦拿贺入波,呢个后生仔唔错啊,费sir可以林下啦
当然,买到bojan紧係bojan好啦,后生有前途
未开波就有希望爆100了,大家加油啊!
今晚关键就係saha同tevez之间的默契了
位置感,两个都係打返自己最擅长的位置,应该没问题的
关键就係两个可唔可以擦出火花