返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
4 v% ^& _/ @  G媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, _' p0 B% t0 Q1 A
實用d?即係手機相機個d都ok?
3# 冬甩dont甩 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) X2 _! D+ ^3 f7 {1 v

3 }% n) l+ R3 @* v, Mwww1.tvboxnow.com都岩架, 如果有人送比我既話XD
  U' v* B& N6 V& u& ]! q3 l公仔箱論壇我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
3# 冬甩dont甩 1 I+ p2 J/ p7 }6 R

+ Y+ R& i: W/ Q, ?& Xtvb now,tvbnow,bttvb都岩架, 如果有人送比我既話XD3 P! i) E8 T3 R8 F8 R. T( w" r
我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換tvb now,tvbnow,bttvb& i1 B% \( `. G  b$ s- O
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ z  h: s* i% }9 L- A; P: t
我諗住送俾我gf公仔箱論壇1 \2 `+ p2 I9 |, H: h5 U8 g# X7 {; m
rhyme易唔易用?
rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
" y! L, U* D/ h& P. K
我諗住送俾我gf" ]  j: r& O2 f8 m9 L% l( F6 T, Z
rhyme易唔易用?公仔箱論壇- F: Y6 o( D2 d$ T2 K! i& q
冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
* C; G% X' b8 N8 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意
+ F) u7 H  L! d1 l但呢部會唔會好大部?
, j" \2 x5 W. f) `" @3 t2 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 K9 m) E3 i! u2 P( o! |" S
8# 冬甩dont甩 , H  L' F3 d7 B! ]  e) c

+ f# \( U+ i! Y7 N. ?+ s" {tvb now,tvbnow,bttvb3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既6 q9 K1 F  O2 v4 e: j/ p
tvb now,tvbnow,bttvb3 U$ p( O5 y6 a7 o2 M; ^' O
so, 你諗住買rhyme?
8# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb0 s5 J  m" X" Q8 B3 u- E

) o5 s& c6 _1 ^4 I& Mtvb now,tvbnow,bttvb3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既www1.tvboxnow.com3 b) i, }1 X: k3 V* Y+ v; n

; J% B/ N* x# Y$ N, p公仔箱論壇so, 你諗住買rhyme?
% K9 A3 s4 {4 I0 M0 @4 s公仔箱論壇媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
公仔箱論壇! Z8 M: m( |, S' _; Z  t
應該會買啦~都幾岩佢
10# 冬甩dont甩 4 r7 Z. m1 |: X
www1.tvboxnow.com1 {: ]1 B) c! _8 v
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有
, I  A, [2 W# E你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦