返回列表 回復 發帖

[歌曲類] 【已完成】請删帖

[1000萬TVB幣] 求無損CD專輯《古巨基 - 勁歌‧金曲 新曲+精選》(要連bonus tracks共19首)

【已完成】請删帖

加碼至1000萬TVB幣 !!!
音樂格式:ape(單軋)+cue 或 flac(單軋)+cue 或 wav(單軋)+cue;cue內嵌也可。
新增格式:ape(分軋) flac(分軋)
wav(分軋)
zip做multi-part壓縮檔上傳網站:google docs(首選,因為上傳快) 或 MEGA sendspace 或 mediafire

先回覆,後PM link,先到先得,試完冇問題即比TVB幣。

加碼至100萬TVB幣!!!
i may have this cd, but not sure am i right
send the pic here i fyes, then upload for urs
3# insidermkii
This one.
【專輯曲目】:

CD
01. 勁歌金曲(Medley)(新歌)
第一章: 天大的愛
愛你/ 愛是永恆/ 我的驕傲/ 愛是最大權利/ 戀愛大過天

第二章: 講情
Shall We Talk/ 哪有一天不想你/ 越吻越傷心/ 我說過要你快樂/
假如讓我說下去/ 情深說話未曾講

第三章: 日月星辰風雨潮
太陽星辰/ 愛如潮水/ 藍雨/ 愛如潮水/ 風繼續吹/
讓一切隨風/ 如風/ 約定

第四章: 兩個人
現代愛情故事/ 相愛很難/ 誰令你心癡/ 相逢何必曾相識/
教我如何不愛她/ 溫柔的你

第五章: 浪情歌
誰明浪子心/ 友情歲月/ 飛女正傳

第六章: 神愛世人
少女的祈禱/ 神啊救救我/ 愛神

完結章: 好心一早放開我
小城大事/ 獻世/ 愛與誠/ 好心分手/ 誰願放手

02. Monica(新歌)
03. 愛與誠
04. 傷追人
05. 大雄
06. 必殺技
07. 愛神
08. 悟空
09. 任天堂流淚
10. 羅馬假期
11. 歡樂今宵
12. Be My Valentine
13. 友共情
14. 其實我...我...我
15. 第二最愛
16. 笑說想
Bonus Tracks
17. 必殺技(The KKK X'mas Party Band)
18. 大雄(劇場版)
19. 愛與誠(Featuring 周慧敏)

已經加碼到100萬TVB$,有無人幫下手...
5# leeahye2

Check your PM please
6# qwertt12

我唔係要"金牌精選",呢隻我都有。

已經加碼到100萬TVB$,請幫下手

加碼至200萬TVB幣 !!!
我有- -
cdrip 黎...全部單曲wav
成776 MB .....唔做上傳網..
要就加我MSN sd 比你..
[email protected]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

未有人成功接job,仍繼續!
i rip this cd in wav format by eac
only wav files only
no cue sheet
if u wants, let me know

12# insidermkii
i rip this cd in wav format by eac
only wav files only
no cue sheet
if u wants, let me know
insidermkii 發表於 2012-8-11 11:12 PM
PMed you already.
i dont have cd becos i sold it
i rip this cd by eac without cue sheet
so, only wav file only
if u still want, leave message to me
14# insidermkii

無問題,無損wav檔照收,我之前講左係200萬TVB幣。
等你。