返回列表 回復 發帖
有google chrome之後我連FIREFOX都唔用........
現在精點舊瓶裝~很難買到是玻璃瓶裝~都要到甘仔店去買!
liu626395 發表於 2012-7-29 11:14 AM
瓶裝一個人喝也太多了......我也比較愛去甘仔店買東西
我都係喔~
wng86 發表於 2012-7-29 11:15 AM
(握手
可是現在便利店超多的~甘仔店越來越少!
liu626395 發表於 2012-7-29 11:19 AM
便利店也太方便.....繳費.......博客來...........等等

我上星期來台灣.....住的旅店附近已經有3間7-11...

但係先先一時都會有 crash report~

過咗一排到宜家就冇出現呢嗰問題咗咯~
wng86 發表於 2012-7-29 11:22 AM
我用MAC版.......都冇咩問題......一直用都好好.....
拜託~台灣是全世界便利店最密集的國家!
liu626395 發表於 2012-7-29 11:24 AM
台灣的便利店也不算太貴.......香港的便利店超級貴.........

台灣是國家...我認同
MAC OS 應該好support 任何browser 係嘜丫?
wng86 發表於 2012-7-29 11:27 AM
browser 呢個咁荒謬既野咪就係教主有份諗出黎點會唔SUPPORT
我並不是說便利店的東西價格~而是說便利店的密集度!
liu626395 發表於 2012-7-29 11:30 AM
我知道

密集度也很厲害......之前去過一些比較偏遠的山區.......都有7-11跟ok
邊嗰係教主?
wng86 發表於 2012-7-29 11:32 AM
steve jobs
嘿阿~連北橫拉拉山出水蜜桃的地方都有7-11便利店~還能黑貓宅急便(約海拔1xxx公尺吧)
liu626395 發表於 2012-7-29 11:35 AM
拉拉山也有旅客吧....之前去的山應該不會有遊客

黑貓宅急便我也經常用 只要可以駕車到達的地方都能送
原來講=緊佢~
wng86 發表於 2012-7-29 11:38 AM
冇錯
返黎~~~~有咩玩有咩玩~~~~
我又玩我又玩~~~~不過好累就快訓
猜下枚就到啦~~~~財拳一定中...二到寶.......
不過其實我唔識猜枚