返回列表 回復 發帖
上年同洪太去東京.....2條傻仔係咁玩

咪有D汽水機係RAMDOM咁出
WAI鬼 發表於 2012-7-14 02:04 PM
有咩咁好玩??
而家煙仔機唔可以亂禁啦, 因為要有張ID card先可以買, 避免未成年者吸煙
啤酒嘅話係呢個

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
係呀.........拎鬼左佢姨丈張野黎買

但2條傻仔都唔食煙....最後當手信送比人
WAI鬼 發表於 2012-7-14 02:14 PM
買爽
舊年嘅煙價已經係起過價, 貴左, 你地真有錢
我鍾意D raw sake
chowold2 發表於 2012-7-14 02:15 PM
請用

車車我去瞓覺see u tomorrow
chowold2 發表於 2012-7-14 02:19 PM
sweet X dream
一場去到冇所謂啦....仲買左勁多無謂野
WAI鬼 發表於 2012-7-14 02:21 PM
比如??
汽水又買幾餐~而家勁多龍珠汽水罐係櫃頂
秋葉原又買下公仔~買下A片~.....等等

慳左係住就買無謂野 明明2條友都唔係第一次去
WAI鬼 發表於 2012-7-14 02:31 PM
下次再嚟一定要搵我
而家都算平, 等D人淡忘晒311後, 又會再起價架啦, 要嚟就快
嚟帮襯啊。。。
EvilgranII 發表於 2012-7-14 02:41 PM
歡迎光臨
早晨~先黎一杯bloody mary~thanks!!
kellylam2106 發表於 2012-7-14 02:47 PM
早晨?? arm arm訓醒??

311後都冇平太多。。。。。
WAI鬼 發表於 2012-7-14 02:48 PM
冇咩? 我聽講平左最少40%呀
有咩special啊。。。今日推介???
EvilgranII 發表於 2012-7-14 02:52 PM
B52

Awwww,
遲進來報導了。請原諒啊。
但是,我不會喝酒的,歡迎不啊?>
Hapiness 發表於 2012-7-14 02:53 PM
soft drinks double charge
哗。。。
咁快要我冧啊。。。我仲想识下女仔嘅喎
EvilgranII 發表於 2012-7-14 03:02 PM
咁呀, 呢杯啦
ABV 12.81%