返回列表 回復 發帖

成绩: 聖伊天 2 - 2 巴黎聖日耳門

半全場:客

改返D分数,发觉都无人估中。。。。
所以基本上分数无变,同上一轮一样。

參加者積分:

我系一督屎 10分

kikideebaby 0分

fls125 30分

ckw4737 10分

mysteryray 30分

zzleezz 20分

luke168 25分

JackyNelson 0分

金石良 15分

chan200308 0分

allen7104 0分
咦!!!!系wor。。。。。。大获!悌错兼计错添!
等我今晚放工再改返。。。依家返紧工吾系好方便。。。
改返D分数,发觉都无人估中。。。。
所以基本上分数无变,同上一轮一样。
吾洗客气,系我大懵害大家虚惊一场就真。
還是 0分
JackyNelson 發表於 2013-3-19 10:05 PM
哈哈哈!嗱,应该吾系我计错啊,我已经回服返之前既分数再从新计算过,只系你无估中咋!
我回來了,thx mysteryray的幫忙^^
huhut6432gj 發表於 2013-3-21 07:36 PM
哇!返来喇!菲律宾好吾好玩啊?
都幾好,雖然特色野食唔多,不過有一種叫sisi真係唔錯
不過馬尼拉d的士司機就真係麻麻喇,無所不用其極來騙錢..........兜路,扮唔識路,渣渣下車去all尿,唉.......可惜
不過最大問題係佢地好多人明明唔識英文,以為自己 ...
huhut6432gj 發表於 2013-3-21 10:35 PM
like!
估英超太过容易了,响依度英超球迷太多了,亦都非常了解英超D球队。不如估意甲或西甲啦!
下季我都可能响意甲区玩长途游戏。
參加[法甲巴黎聖日門長途計分賽]

第28回
法甲 巴黎聖日門 VS 蒙彼利埃
估半住場(10分)截止時間 3月30日03:30

我估:和客

第29回
法甲 雷恩 VS 巴黎聖日門
估波膽(15分)截止時間 4月6日23:00

我估:1:2
又系甘。。。。。。。
佢以身作则,提供一个正确既参加例子比大家“吾好跟”啊嘛!
第30回特別回 在4月13日2013年的法甲  特魯瓦 VS 巴黎聖日門中
1:D. Beckham是在第幾分鐘被換入
2:Lavezzi在第幾分中領黃牌
答案:
1:第76分鐘
2:第75分鐘

既然係送分題,就今回有參加的都加分啦 ...
huhut6432gj 發表於 2013-4-18 08:25 PM
哇!!有无甘准啊?