返回列表 回復 發帖
BUY OWEN LA...SURE VERY GOOD ONE
原帖由 apology 於 2008-1-4 11:42 PM 發表

RIISE也未免太機會主義了
只要在角度45以內能起腳
他都選擇直接射球
45度角,啱曬左腳射門!

快有世界波出現ga啦!:onion03:
原帖由 canz85 於 2008-1-4 11:43 PM 發表

KUYT就好像一只蒙起眼的牛~~~
老兄呀~~~快点恢复状态吧~~来和王子组成一对黄金组合吧~~
100%同意!

古積&Voronin需要加強射門訓練!

評分次數

• canz85

sell sissoko
原帖由 守護者KKE 於 2008-1-5 11:47 AM 發表

100%同意!

古積&Voronin需要加強射門訓練!
有時候都對我地球隊既前鋒TRAINER有懷疑...

點解會TRAIN到古治冇晒射門慾
話晒都係荷甲神射手阿
原帖由 洛仔 於 2008-1-5 05:38 AM 發表
賓納...

對佢冇其望...所以冇失望
哈哈~~~他是有潜能的呀~~~希望他的技术能快速的成熟吧~~~~~
原帖由 garyson 於 2008-1-5 09:30 AM 發表

Actually I would like to see Torres + Babel.
Both has speed can run inside the box, should cause a lot of problem for the defenders.
是的既然babel 那么喜欢个人表现~~~做前锋最适合了~~而且他在荷兰踢时,也担任过前锋,表现还不差呢。。。
原帖由 守護者KKE 於 2008-1-5 11:43 AM 發表
我投選咗Sissoko,

傳波非常之差!眼好似有問題
他踢球太有自信了呀~~~没次都在玩没有把握的first touch~~~晕
原帖由 守護者KKE 於 2008-1-5 11:45 AM 發表

Riise絕對係當隊友打唔開僵局時至射門嘅

冇懷斯,就冇甘多世界波你睇...

只係未入波,唔係唔好波...
是的~~他也曾经贡献了很多世界波~~~可是他最近的状态不知道跑到那儿去了~~~
有时我觉得他攻得太前了,而在后防上给予了敌队进攻的空间~~~
不过,我相信不久的他一定会证明给我们看,他是能的~~
原帖由 kelvin78 於 2008-1-5 11:45 AM 發表
BUY OWEN LA...SURE VERY GOOD ONE
这是利迷的梦想呀~~~希望他能在不久的将来回来贡献一下吧。。。。就像fowler一样~~~
原帖由 apology 於 2008-1-5 01:06 PM 發表

有時候都對我地球隊既前鋒TRAINER有懷疑...

點解會TRAIN到古治冇晒射門慾
話晒都係荷甲神射手阿
是呀~~~希望他不要想kezman一样吧~~在荷兰无敌,在英超就变了另外一个人~~~
原帖由 canz85 於 2008-1-5 06:32 PM 發表

是呀~~~希望他不要想kezman一样吧~~在荷兰无敌,在英超就变了另外一个人~~~
其實來到英超第一季的KUYT
表現很不錯了
至少他會把握射門機會

但今季看到的KUYT
永遠第一時間只會想傳球而非射門
作為前鋒來說
似乎有點不妥
原帖由 apology 於 2008-1-6 07:41 PM 發表

其實來到英超第一季的KUYT
表現很不錯了
至少他會把握射門機會

但今季看到的KUYT
永遠第一時間只會想傳球而非射門
作為前鋒來說
似乎有點不妥 ...
昨晚的他踢得很糟呀~~~
跑位跑不到,传中率又底~~
我简咗Kewell,
其实佢係一位好球员,
之前还Leeds Utd,
我非常睇好佢,
但之后来到利记,
唔係伤咗,就係表现唔够稳定!
以咁够嘅人工,
对其他球员来遘,
我认为有D唔公平。
原帖由 jacksonkua 於 2008-1-10 02:35 PM 發表
我简咗Kewell,
其实佢係一位好球员,
之前还Leeds Utd,
我非常睇好佢,
但之后来到利记,
唔係伤咗,就係表现唔够稳定!
以咁够嘅人工,
对其他球员来遘,
我认为有D唔公平。 ...
是的~~希望他能赶快找回状态吧~~~
现在的他很明显缺少的是信心~~
当信心回来时,就是他表演的时刻~~