返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-3-6 11:17 PM 發表
hehe....吾好意思啦....Torres 帮我太大忙咯....

多谢班主奖金......

我会继续努力.....追上你们.....呵呵...:014::014::014:
我念所有超过100分嘅会员,都有买Torres!
而steve兄能够脱险而出我念唔係净係Torres。。。
恭喜嗮你,如果我冇记错,
你已经攞过两次冠军。
真係掂啊!
:014: 最新一期(Weeks 25)已经出炉,:014:
各位如果有时间可以check自己有冇上榜!
:onion14: 希望大家继续支持Fantasy Football!!:onion14:
原帖由 ljw1982 於 2008-3-7 06:39 PM 發表
jackson兄 果 然 是 识 球 之 人 啊 ! :onion05: :onion05:
我 不 知 道 几 时 才 能 .......啊 ! :019: :019:
哈哈!我都係念住利记有两场波,
所以就买多啲佢哋嘅球员,
念住可以攞多啲分数。。。。
不过呢個星期就惨喇。。。
因为要进行"大清洗"。。

ps:曼联就来要"一星期两场",果暂你一定可以攞高分!
原帖由 devin 於 2008-3-7 10:02 PM 發表
jackson兄这期又有什么心水球员啊??

过点料来。。。。
哈哈。。。心水就冇啦。。。
不过呢星期,车仔对Derby。。。
唔知道边個会入波呢??
但车仔依家啲球员全部都好贵!
我都净係买咗一位,
因为五行欠"水"。。。
哈哈。。仲边有"心水"啊??

回復 #167 woodstock1221 的帖子

Wood兄遘得啱!
我都有买呢两队嘅球员,
而且佢哋又冇打欧洲赛事或FA cup,
应该可以赢对手,
但Blackburn球员一路来我都冇买,
Bentley虽然期期都好高分,
但身价已经超出Budget!
MC呢排就真係冇状态,
所以唔知会派边個落场!
中场都几多选择。。。

回復 #169 woodstock1221 的帖子

如果你哋有买Petrov,
呢场仲係Suspended,
记得买咗佢!

WOOD兄,之前你话pw唔见咗!
搵返未??
哈哈。。steve86兄,
你已经慢慢追上我啦。。。
恭喜你先,我念呢期冠军系属于你,
加迈呢期,你已经获得3次冠军,
真系犀利!
而呢期我就可能前三名都入唔到!
因为买d球员都没落场。。。。
而且有d仲没表现。

大家一齐努力啦。。。
哈哈。。。所以各位记得买嗮曼联,车仔,波顿,热刺球员!
我认为曼联两场嘅对手都几弱!
赢波应该冇问题!
入来通知下 各位球迷第26期排行榜已经出炉
恭喜嗮,冠军: steve86 兄
呢期你又连庄!仲升上累计第三位
亚军: devin兄 累积分数已经逼近我!
(哈哈。。。依家有压力
下星期分分钟爬我头
又係果句,大家一齐努力啦。。。
原帖由 devin 於 2008-3-13 06:24 PM 發表
上期侥幸买到 lampard ,
才有机会登上亚军宝座。

相信以 steve86 兄状态大勇的情况下期将会超越我咯。

没想到除左大选爆冷外,股市大跌外,
连 jackson兄 都爆冷没进三甲。
相信jackson兄下期会回勇,
以胜利来奠定你这 ...
哈哈。。。爆冷门就冇啦。。。
好似你同steve兄咁嘅高手就越来越多,
依家仲有50几分就追上我啦。。。
真係有啲压力,
而且steve兄的确越战越勇!
我就衰退咗啦。。。
下星期真係几紧张。。
原帖由 steve86 於 2008-3-13 06:25 PM 發表
多谢jackson兄。。。
呢期devin兄 差地爬我头。。。吓倒我一下。。。
LAMPARD+JOE COLE.....两个加迈60 几分。。。
记得收住呢两位员啊!
下星期佢哋有两场赛事,
依家身价一起就咁高,
我睇冇人适得买佢哋啦!
除咗恭喜Steve兄荣获冠军,
你仲破咗"每一期"最高分记录!
真係犀利,下季可能我会搞啲Jackpot大奖,
(超过所规定嘅积分,就有大奖)
等你呢啲分数咁高嘅会员可以仲开心。。。
哈哈。。。大家有乜仲好嘅建议欢迎提出,
为下季英超铺路,咁大家就可以玩得仲开心啦。。。

回復 #183 devin 的帖子

曼联球员的确好贵,
如果唔係,我估计好多人都会买!

但有4队都有两场赛事,
所以呢次可以话係选择多咗!

但我奉献大家小心简啲"两场赛事"嘅球员,
因为如果佢哋已经累计"4张黄卡",
而第一场有咁啱见黄,
第二场就冇得踢啦。。。。

仲有就係曼联对得比,
我估计Ferguson可能会保留实力,
而队中嘅红牌阿姑(比如话C罗),
分分钟冇落场,
所以我本身就比较睇好曼联啲后卫,
因为Clean Sheet嘅机会的确非常高。。。。

哈哈。。。大家睇啱就要买啦。。。

回復 #185 steve86 的帖子

如果Steve兄都冇信心,
我哋仲惨啦。。。

之前一轮可以话係所有"球星"都攞高分!
搞到個個都咁贵。。。。

你仲好啦。。。至少有Lampard+Cole坐阵,
其他会员就可能冇你咁幸福啦。。

我都係听日先考虑睇买乜球员!
原帖由 devin 於 2008-3-14 07:40 PM 發表
点解个个都示弱呢?

难道是在打心里战术??
哈哈。。。Devin兄遘得啱!
睇来我哋都唔好個個"示弱"。。。
哈哈。。下一期我一定攞冠军
哈哈!!啱啱买嗮啲球员!
呢期我对佢哋几有信心,
希望佢哋争气啦。。。