返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
. z) h6 ^2 |- R7 v9 p7 g% M2 v2 R師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦公仔箱論壇: w1 l! ^  M. |( \3 H2 H' R% y
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
& J; N6 j' J: I( A; h公仔箱論壇黑色真係好型@@www1.tvboxnow.com2 a- y$ X. Q! `6 X: p! a) U
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
5 j  S; j6 v8 k: {6 ^, jtvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b  V. L7 A+ u8 n2 Y/ w* |
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
* v' W! ]4 |6 p1 sthx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
+ k& `5 T1 f+ {8 A3 ]tvb now,tvbnow,bttvb好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨公仔箱論壇/ E( S4 I& E2 |2 `
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇* N7 W0 E. [" |$ n/ T  w* S) u
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
+ t4 ^" E' R* m; b# S1 Zwww1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
& [7 \8 R7 `8 ]) t1 h
我就鍾意one多d(所以訂左one)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! m' J& K/ p9 m) `; [( D
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
- D4 Y/ N' g8 S8 p2 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我就鍾意one多d(所以訂左one)
7 D- c7 Q! Q# T1 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價  z# a1 X+ Z% {7 `- V; C0 |
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
www1.tvboxnow.com2 C; k3 T1 ]3 c6 R# r  Y
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
; l1 M' S2 y  M8 f: d同埋我覺得one影相靚d
9 S0 Q5 `4 Y; y$ r: d, Vwww1.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
( H: M; }4 ?' t% x! @/ L- {9 a; Ewww1.tvboxnow.coms4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb5 ?8 H4 X7 `) }$ B# x4 C( z# d
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 [$ T# J8 W) ~; X" @/ h5 [5 u
但S4好似都多左好多新功能..?
7 a  f+ p& Q. E6 {1 a. h$ n
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
5 f( A8 y9 j& {  p6 _2 K同埋我覺得one影相靚d
- i" U( V8 P  Q" Q6 u$ xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
8 k) a& ?  C: j  Owww1.tvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩
6 g' e4 C; Y: j8 P& s, E2 \但S4好似都多左好多新功能..?
$ T5 v9 O  i) s2 G- G- B+ X魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
/ l, V' D# A" ^$ u2 j( A
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvb now,tvbnow,bttvb+ ]: ~6 W6 b2 l- J7 p
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
7 s* P7 ]" h2 v5 f* D
如果講像素既話唔係S4高D咩8 }  f- i9 d* ?, Q+ T+ V' Q
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
. b8 U9 r0 r- V7 S; U: }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
( c& C9 K$ J' Q: V  o5 c6 q7 Hone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
2 ?6 t, a- F' B* V3 J6 N6 ~5 U公仔箱論壇佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電3 e4 K3 e* @. t% K7 j( j$ |' X9 j
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁9 d7 Q3 K: O7 X/ x& v) J# Z+ n7 o
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
公仔箱論壇( ]* l; R, v: q* ~0 D
如果係咁咁真係唔洗考慮....