返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@www1.tvboxnow.com0 q6 f% h3 o+ [
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦tvb now,tvbnow,bttvb9 u; _& P) r6 L
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
: c! _# I* l# Q* Y, b  o黑色真係好型@@www1.tvboxnow.com! q; \, D+ {2 f' I
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
! w% R8 o( m! Z- L6 k. \# Ywww1.tvboxnow.com好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
) j9 n$ H; K! Q+ n; Nwww1.tvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
. f( {! S6 Q0 B2 e" S3 \thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
. m) C8 |7 h# O' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨tvb now,tvbnow,bttvb* U( W! ?4 y/ R3 \! ^5 M
沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
3 \% X- ^+ C8 P" d3 p. k/ q( Q% ^我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
( M3 y5 n! R" R7 v; o2 F) E; D公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 v2 ~* S( r4 R! t. o
我就鍾意one多d(所以訂左one)( h3 R+ l+ a7 v/ [' M" f
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
公仔箱論壇" S  ]: n" ?' A  i9 z9 S* n9 J
我就鍾意one多d(所以訂左one)
2 G1 Z3 e5 s7 M  }% ?5 _5 @公仔箱論壇s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價- n0 x: S( Y- ^( t2 r0 a
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
5 q$ Y; b) ^* t8 K+ P9 uagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇9 G4 U3 f5 r6 c9 v% k$ t# m5 W
同埋我覺得one影相靚d
5 h+ c8 T6 Y$ L公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
: k, r4 z2 [, ~; ps4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- h4 ]: i+ L: L% W- F
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! R! P, u6 m8 y# M8 B. F
但S4好似都多左好多新功能..?
tvb now,tvbnow,bttvb5 |, d. Y7 f( [2 |
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
* j% I0 ~, C4 r. Swww1.tvboxnow.com同埋我覺得one影相靚d
( p: |- i8 X8 G! u' }' T- O" g2 l" }tvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
www1.tvboxnow.com! V) q- [* s7 H0 Y  R7 {
如果講像素既話唔係S4高D咩
www1.tvboxnow.com& u! k" X" m( r$ h" ?6 C/ [
但S4好似都多左好多新功能..?www1.tvboxnow.com- h' q+ \1 C) q; M. t& f
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
/ ]% {9 H+ G2 b佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電公仔箱論壇# x0 E2 P6 {% i" s: X
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
6 j0 l7 {& @8 F* ftvb now,tvbnow,bttvb如果講像素既話唔係S4高D咩
8 I) K5 t& d& B0 Z1 Z6 U$ ?/ Hwww1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
, ~& }7 V* }+ [! q- l( X8 }但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊tvb now,tvbnow,bttvb" B; J& u3 y: H0 z7 U( {# N
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
tvb now,tvbnow,bttvb0 S" `1 X+ Z" k: S3 I
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
$ y2 l3 O1 U* F0 W: B7 ftvb now,tvbnow,bttvb同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& q7 y" O5 `4 q4 n
樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
www1.tvboxnow.com. M3 d8 j/ f0 |
如果係咁咁真係唔洗考慮....