返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@
& ]3 U3 V0 A2 l4 H: A+ ntvb now,tvbnow,bttvb師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦( H. g9 r- }  V2 z
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
, O" u. {! m1 [6 P  ^; B
黑色真係好型@@tvb now,tvbnow,bttvb; O- Y5 `# C! F
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
2 _( ~7 o# \  V2 t公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
% h+ N# f( m+ q* A# Q9 z: p
thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
9 ~. C  Z1 Q9 i" U: t公仔箱論壇好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
3 _* m, g$ f) V4 C" I6 d) }公仔箱論壇沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 S* c% k) n3 g; f. z+ n, P
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
' t; E& I3 H# S% A/ p; awww1.tvboxnow.com我就鍾意one多d(所以訂左one)
: b9 F% d0 p5 G  j/ Fs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價tvb now,tvbnow,bttvb, o- V5 a/ \$ N3 L; L
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
- G# ^7 H& V3 Gagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵- Z, R. \- ?  e3 c& \
同埋我覺得one影相靚d
4 s" z7 f" @& M! p8 e9 t( ]如果講像素既話唔係S4高D咩tvb now,tvbnow,bttvb% [! O! \  ^4 r) I' [( t0 \! g
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
! x; }! Q- t! S+ C4 ]; D; F( n' i* }; \但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊www1.tvboxnow.com( M0 h1 m  c& _2 f# _
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的