返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1www1.tvboxnow.com- w5 U: @1 s- j$ f# p$ g- W# e
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
& g% N; t1 k/ Z2 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gtvb now,tvbnow,bttvb" P: S4 }  y; t5 Y
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
" i3 {6 Y* n1 u5 q6 f5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下, 咁搵笨
" N$ r+ t$ {. x( T* {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過佢3g同4g係咪同時出先?
; J' {; x- }+ N8 K" q# D下, 咁搵笨
3 u: h/ W1 m$ M; W不過佢3g同4g係咪同時出先?公仔箱論壇& g% _/ N" G! j
maydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
* i; h6 j+ F4 F1 y, Z) L: k1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係呀, 4G版聽講會再遲D
% L7 o( \* O  j3 H3 n# d7 mwww1.tvboxnow.com不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
* `8 a" a( |  R/ e成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
) W& f- g3 L/ s, A7 A8 V2 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
7 k2 k1 D$ N/ T* h) T$ B- I成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.tvb now,tvbnow,bttvb- s: `. j0 f, C& f- ~
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
& @) K3 w5 R7 Z$ ytvb now,tvbnow,bttvb下..乜咁樣架公仔箱論壇$ @  h& U& }% `) M6 V
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...: E. J$ i8 k1 Y; @
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
+ O+ r+ k2 ^( G1 Y一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
$ h8 i  r; \% G0 R
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
8 l0 e9 z1 z8 q' e: \
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
' M8 c/ [# [. g/ u公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
公仔箱論壇% U! V* g. y" r5 a- e! o. ~) F
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d
: r  F6 n, k, O" M0 M: Gwww1.tvboxnow.com今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊
, {, E+ x! w8 s% @6 B8 P7 y公仔箱論壇agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊
* H# g3 Z% h5 p0 A6 j1 P; Aagree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
( M% T; z  O4 ~- \0 w" Q! x9 H1 N3 twww1.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
. f, J% B& p9 K/ n7 t2 r" s% I% Q6 e7 k
係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
/ K1 J5 u! B+ ^0 Q7 d0 \! {% z6 _tvb now,tvbnow,bttvbbtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 . G3 U0 J0 c& K. |; O4 `
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
% }! ]- o7 `6 y' k; r3 V: C公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 T% d0 _* l: p$ {" m! L
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
! ~3 K" W* q$ V+ [1 k" Z1 i3 |公仔箱論壇不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁