返回列表 回復 發帖

你地覺得galaxy s4買唔買得過?

睇個款就同之前s3差唔多, 但多左d新功能, 我本身自己都用緊3星機, 諗緊買唔買s4好..定係有其他選擇呢?
只是價錢太貴了..不然他的功能很創新
太貴+1www1.tvboxnow.com! [6 n, J/ V6 F& u
成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3G
太貴+1
- z+ H: H) F! `7 N! r公仔箱論壇成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 唔知邊個會買3Gwww1.tvboxnow.com6 h& [$ o8 _0 [# |
沒有人像你 發表於 2013-4-25 01:57 PM
公仔箱論壇* q% N/ T; @: r' i) _
下, 咁搵笨www1.tvboxnow.com. |* o+ H* d" g6 X6 P
不過佢3g同4g係咪同時出先?
/ q% x0 M* S1 C. _) Q5 a5 Q' U6 @公仔箱論壇下, 咁搵笨& O1 S6 d/ W" A( T$ k6 U
不過佢3g同4g係咪同時出先?
' j& X. N( `* y3 jmaydayy 發表於 2013-4-25 02:19 PM
www1.tvboxnow.com1 ^' I$ _; ?/ m- K
唔係呀, 4G版聽講會再遲D4 O" P2 X+ G+ ]1 \2 z; C3 S
不過***成日咁樣分兩個版本出, 我覺得明呃錢咁
It is not much difference of S3 and it does  not have 4G for the first launch...waste of money
太貴+
. ~7 ]6 j. U7 S5 b5 j成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...
1 z. P/ W0 ^; ~2 E* y* \2 h% P7 W公仔箱論壇依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d
太貴+
4 r' T8 B) Y9 e' utvb now,tvbnow,bttvb成5千9呀..而且仲要3G同4G同價, 3G 八核快的, 4G 才四核. 4核5900太貴. 足夠買2部SIII 水貨兩部.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: D  Y# C0 q" I1 G& ~0 F2 h$ Q, K, W
skychu3302 發表於 2013-4-26 09:31 AM
www1.tvboxnow.com4 p  P' ~; a/ @% T' w
下..乜咁樣架6 s2 U/ @/ d4 O4 i& W$ I
S4其中一個賣點係8核, 但竟然4G版係4核, 點買得落手
初初都有諗過既...但佢3g版先係8核, 冇理由依家走去買3g架...* R. _3 f  C9 H) H: A
依家諗住買htc one, 我睇d試機文話load app快d( Z# V; B5 E/ Q" C) i1 k
一百蚊 發表於 2013-4-27 05:03 AM
7 U: A8 p" [+ `& |9 t  m% P: n% ~
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢
公仔箱論壇9 w4 Z+ x: V+ l- b
呢部我都有睇過, 個款幾靚仔@@ 不過未用過HTC機, 唔知好冇用呢7 f: T% j7 w* H* O
maydayy 發表於 2013-4-27 05:22 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 U$ p' Q. V0 c
我自己就覺得htc sense好用d, 同埋個介面都靚d公仔箱論壇& U7 G' G" c& T
今次one個zoe動態相薄好得意咁, 可以整有聲相片
8# 一百蚊 $ h3 M) E& H- i& Q
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
差不多要6千蚊,太貴了;。
8# 一百蚊 2 n' h4 |8 M! z) v# n
agree, 近期既機皇之中我都覺new one係最好, mon都靚d啦, 3星機既mon偏色都幾嚴重
4 i- P7 p+ {6 H* s0 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
! B5 H9 ^& e% q  M1 g係呀, amoled mon始終冇咁好, 同埋會有烙印呢d問題
% C+ b! ^2 ^) Y7 Z7 Fwww1.tvboxnow.combtw one有雙喇叭, 聽講話立體感好正
8# 一百蚊 公仔箱論壇: A0 D* N5 T4 {7 c
+ |( `' o& K5 I) y1 ftvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-4-27 02:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: o( F) J8 _7 G+ U
係既..我依家用緊s3, 偏色都幾明顯
+ {2 T0 u4 ]7 U+ n/ a5 G不過3星機不嬲mon都唔係靚....只係見佢今次d新功能幾得意咁