返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d' e3 f/ P/ V5 {6 l+ U9 I
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 u7 x8 J; X' z
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇, H; M) Y7 S- ]; m0 p# {! K
晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
) L) y8 Y$ b& o0 ^! @# S& [www1.tvboxnow.coms4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 e9 I. j: b5 f# k8 [' ?
s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣% a' q( p; w( o/ u9 o6 D
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
8 Q2 ], Q/ ^, M$5898呀, 我覺得太貴
3 N2 e7 p+ i7 K6 P7 {8 `6 ]( vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
6 d% o' e" i& u" M( G$ q
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多3 x: Q, K4 G' I
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
- N* ]2 e8 r5 Q; ^- N& }& ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
8 W$ w6 Z5 f; z; `* btvb now,tvbnow,bttvb$5898呀, 我覺得太貴, ]) `; E$ U& y" q
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價公仔箱論壇( C: y, m% A: Q) T) C" V6 M4 {
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
www1.tvboxnow.com' z; y) f  {/ o$ X, Z, @& Y
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
! B# `4 h2 e9 ?& [3 k7 T; u/ z
$5898呀, 我覺得太貴TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. c8 a) s* k3 ~- ?
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m, u8 T# G0 x" q5 E2 o
晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
- [1 @# G0 A( c; r- F1 ^, U* i! pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下咁貴
/ ^' B& B3 z3 b3 n; zwww1.tvboxnow.com佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
www1.tvboxnow.com( r' d! f- t$ o
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
: Y! ~" A" N# E1 uwww1.tvboxnow.com魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
tvb now,tvbnow,bttvb" y2 r1 S& F3 `2 G. C, f6 k5 M
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩www1.tvboxnow.com! k6 B* v% J) N% o4 p8 R! G
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 v0 R; e& t# `+ \
今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行
7 f6 M2 I% {- t如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!