返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag公仔箱論壇; z" C/ V% D) T- |
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
; i) s9 a) S: r- ^: D7 E
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好tvb now,tvbnow,bttvb% C8 J/ t$ H* X8 e1 Q; F8 t2 s1 {$ u
你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
7 T* N8 f% i- S* qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
& M  y" D5 R" z& d) j/ O
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?4 P4 k: k4 }2 i* x% i2 A
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
www1.tvboxnow.com0 p% ]8 h0 |7 s8 M% [; L. z
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
tvb now,tvbnow,bttvb0 Z4 i) U# }, I' O' B
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?tvb now,tvbnow,bttvb9 n+ g6 L6 B2 D  Z4 S7 E
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
! L9 n# w" m/ O& }我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
$ q* Z8 q7 E* t( Q* L" y! T5 a. u好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
tvb now,tvbnow,bttvb( h% @: _5 s: g. H" u
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
6 P& Y# h+ Z( Z4 C; Dwww1.tvboxnow.com你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
, S) |2 c, F! F" D6 C, E0 g6 a下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: R3 d! U4 ^! X6 _3 M. u4 K
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
$ R- o0 h' Z# d7 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
公仔箱論壇2 I" c6 X6 x; K* z2 L2 N* O
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
0 E. `7 b' o& E8 H7 r6 ~9 K, nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d- P) }; x* D. S0 }9 L2 ?: F2 V
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
& e6 S1 N, j1 M6 P7 q7 u# e0 V
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@公仔箱論壇$ ]; w7 E$ X. @  c& Q2 K9 Q. j
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d5 x4 `" ^% e  R% y) q
i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
& C; c5 w$ p- ?1 y) oone係咪最新個部?- N2 V1 z/ Z6 O6 e; s* V1 Q
呢部好嗎?
+ Q( r" W5 e, W/ Pwww1.tvboxnow.com我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
: b- ~* d* g3 p; f7 `! V3 ]公仔箱論壇晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
* w- x& k  J/ X/ X. P; d
咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...8 h0 e0 h7 o* q4 q! d: g
syrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
公仔箱論壇2 h8 S4 o$ _3 p9 `- A
咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??