返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

5 G9 _  n7 |- t( s  d+ ^
tvb now,tvbnow,bttvb" z3 b6 N; n4 s
www1.tvboxnow.com0 j7 D9 i8 Y# K" L2 ?- h/ P
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
: T4 Z+ ^2 w  E9 `" z" Ltvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% b+ x7 a* k* @* N$ a8 z- a
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!- o% X" H& m. m( [
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
$ ]6 G! l& {# h. vwww1.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
, ~; I" [% G; }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?www1.tvboxnow.com, T  \# @- ^/ }* J, L
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
1 u# ]$ {9 v8 g* ^5 v$ ~2 B好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
. u) P' i) ^, M/ L3 C2 w公仔箱論壇呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
* C2 a$ }, i6 P' ?8 Wwww1.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
www1.tvboxnow.com% T9 E& W; p! c9 A* P% L
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' q4 e" o1 J, e
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
. a% h# S, v$ `# a. ]! Owww1.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
5 I4 O- K, h' ^" ~3 `' y
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
* H* H7 {! n  r& Uwww1.tvboxnow.com下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
2 O0 g( B4 V7 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
! B- Y, m9 u% S9 A& o; E公仔箱論壇唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
7 y( S1 c! s# j# j; s
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% p1 p7 t: \/ c
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
  r8 p" k8 N3 l6 [! h* _& |公仔箱論壇我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
7 h7 \: s% U' V- D$ B  N( m- z
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
) n5 @% F3 G3 `1 C  a; I8 m7 s  lbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
公仔箱論壇; b3 Z/ Z3 K( H9 c! R6 e7 s
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
& r" @4 o; o- K& k係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?& P0 X; @( m$ s2 _
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
* |" I2 r% ~, V+ U: i! t5 L& m公仔箱論壇我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇) v! r% |7 a/ h
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" A' \/ n3 N) w$ ^
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?www1.tvboxnow.com4 t" v: J" H) k/ B
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
! w8 F! Z+ `; h' S9 O+ {
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
5 c9 b$ x/ B& M" K2 o: _
我個陣冇特別格價個d呀www1.tvboxnow.com' {7 g. ^% \: g
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ |+ ?( _" k' V3 w$ P
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
: n* `  x" R% J6 C+ i  ^: O) |; F8 C
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料