返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

. p5 _% A2 B8 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; v0 j4 |6 A  m$ x- f
7 J/ B# y9 ^* [8 M7 c. o* y7 }' ~tvb now,tvbnow,bttvb下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色www1.tvboxnow.com0 Z% O7 P  M% R
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
: x5 J. Z7 X8 P
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
7 g) f1 y! y% @+ ^5 |晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
, _8 [, s& m; m  \( Z3 P
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
tvb now,tvbnow,bttvb3 u8 [/ g$ B7 g
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
. A  L. E0 [& P- k" \8 g5 cwww1.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
5 p+ y2 @! ~9 V/ m9 K* U: `好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
7 d) }  d" ~  i) k- v3 swww1.tvboxnow.com呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
: G* ]" ~4 v( j+ y" j! kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
6 u& M3 I8 t" U! ~THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
+ c. S# d2 e: r3 J) q; \好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機6 i% O) H7 P) f  v
bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
2 X% p9 ~3 u" R4 ~# q* |6 O8 D) J" X
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 r5 Q% Y+ T2 N; V
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?! M% g8 e3 q9 n3 [9 m& r
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
6 q' c: g) r) f  J/ }唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
tvb now,tvbnow,bttvb6 O7 J4 a/ F2 S7 m! _
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁2 ^! L1 P2 V3 a4 k
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
. x- {; K! W# K4 J公仔箱論壇我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
/ ~" o7 N/ {( a" D4 y. ^2 Y2 Z
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
2 z5 H1 _$ K* M, W" j( ]: T; Wbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
8 T3 I5 }- R; _" @* |% ^8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
6 I! ~5 w; K% S3 \* A: S& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
$ D4 }2 _+ @" R. ]  q/ ~  Y7 i4 C公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
" U' H: Y( J7 d% V) y
我個陣冇特別格價個d呀
& b0 E# {  \( _' p公仔箱論壇但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
- N' Z; E) y8 m! Z9 Mtvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
( \  X: X4 N, K% M+ a+ g! F) }鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 B& [+ s% ]5 k5 d% P
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
tvb now,tvbnow,bttvb/ I  S. B* K+ t6 A6 S5 X
我個陣冇特別格價個d呀公仔箱論壇( Y4 T; K- U" }- b7 @
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉, ~' |) s& R/ H6 J" r& [; l% @$ u; R
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
0 t, R! |3 C  D# t2 K0 R( mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁都唔錯啵, 多謝師兄報料