返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

( I% C: x3 \& S- Y# i& xwww1.tvboxnow.com ( ?% O( y" Y( k

' z, K5 T  j7 {! j+ S/ ^/ l0 n' Iwww1.tvboxnow.com下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
5 \' \: ~; {; j/ i6 ?2 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
  Y5 P; w& \! e' W$ G3 n" {
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
% G, T; u* V8 Vtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
公仔箱論壇7 {7 g& C  n, F0 d6 k4 {
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
/ Z; H- y" S9 \! j; ]% Xwww1.tvboxnow.comTHX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁8 V# b. ^$ g) w% \! [- Y6 ^
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
# ?) C: J! Q# P) w8 U0 F0 ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
公仔箱論壇# S5 j3 P7 y1 Y. c
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
! B% w8 E/ g. F0 o2 s) r& f5 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 F. }8 I' T$ `# N$ f0 c  u: J
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 M; @/ x8 o+ I. M
我個陣冇特別格價個d呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 p# ^( h/ r2 A* t' b* |+ i
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
% ^  q: J# ]9 p8 z% [( a& Wwww1.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
) A8 f" j  o3 a# H3 D( Q! @, uwww1.tvboxnow.com咁都唔錯啵, 多謝師兄報料