返回列表 回復 發帖

邊個牌子android機最好用?

我係用開iphone既, 依家想換部android機, 都驚會用唔慣, 想知邊隻牌子會好d呢??
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇
個人推薦HTC 可以去試下實體機才決定買不買
) N; Q. ?1 c& R$ |  c  |. Akennethchia916 發表於 2013-6-9 01:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% G& H% m4 Y3 q9 p- E" y5 C
咁htc既話邊部好呀?@@
htc最易用,個介面係htc自家研發的,其他手機冇tvb now,tvbnow,bttvb7 c! l5 Y8 u" P# T9 c5 S+ E
鬆餅人 發表於 2013-6-10 06:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% h$ ~; W" k+ v
我睇過廣告好似話係叫htc sense?
2 y0 `- r( P' j6 }  w) w/ I+ D不過htc邊部好?
9 q8 Z* Y4 R/ a* C# B" V  U: ?; j我睇過廣告好似話係叫htc sense?
. \8 i5 t/ o7 ]2 j8 ?+ j8 T; ?; D不過htc邊部好?
: _( s& b& T' Q8 Tsweetcherry 發表於 2013-6-10 06:56 AM
公仔箱論壇: f' q1 E4 [+ C1 e- F$ Z8 W7 o
係呀公仔箱論壇( |# O/ G& n" }$ y( C' S9 g; n
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱
: g& B; d- `; v3 Q% i! {
咁htc既話邊部好呀?@@公仔箱論壇/ V% q% K* Y- N- s; {; a
sweetcherry 發表於 2013-6-10 06:55 AM
公仔箱論壇& }, n/ T' e7 }8 r* c
【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。
HTC One
6 `5 p: o* [5 T  V. e公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇' T/ f$ u5 S' s% Q/ D+ J1 K; C9 s
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- y6 M. P2 v, T, X" e8 d
我E+都用緊NEW ONE, 真係好正tvb now,tvbnow,bttvb3 ^7 d1 i( u; q. R7 \  b
不過香港都有蝴蝶咩???
3 O6 z; v  Z% F, }% ~9 i, _/ p; etvb now,tvbnow,bttvb我E+都用緊NEW ONE, 真係好正www1.tvboxnow.com+ P* Z, d$ s, q! x
不過香港都有蝴蝶咩???tvb now,tvbnow,bttvb" n  g5 s/ P/ T$ f: |# H8 t! A
9時16分 發表於 2013-6-11 01:10 AM
; Q% g/ j- X3 |- o: ]tvb now,tvbnow,bttvb有報導話HTC考慮緊係香港出butterfly lte或者2!
www1.tvboxnow.com% P, p* K. ^; V9 e0 H- q
係呀公仔箱論壇& [. n/ p4 X& |
依家梗係買one啦, 呢部近期大熱' H+ C6 u( l  N( k4 P" ^
鬆餅人 發表於 2013-6-10 08:07 AM
" E% Q( J1 Q. C* j" {/ nwww1.tvboxnow.com個個都話one@@www1.tvboxnow.com# H& ]- W- f: |
我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
/ T0 a% {9 d5 e4 ^1 o公仔箱論壇【new one】或者【蝴蝶】  我正在用new one 弟弟用蝴蝶,快樂使用中。。。公仔箱論壇4 w6 J& H/ D9 V
kennethchia916 發表於 2013-6-11 12:05 AM
) ~* B2 O5 f: e, m- X+ _蝴蝶個款睇落都好靚喎不過我更加鍾意one多d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Z+ _  d) ~! b, z. U
個個都話one@@
. V5 l3 G: T+ d) B4 O公仔箱論壇我search左個款睇係幾靚仔, 咁如果呢部同3星既s4比邊部好d?
  q  U7 N8 _2 Z! t' V" C# Swww1.tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-11 06:29 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: m* ~% }* [8 H5 [" _
我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
9 V; E9 ?2 P6 A! S* c, n* \) t: g你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
android機當中,我覺得htc做得最好,佢既介面有好多功能係方便過其他手機/ e. ^) \; [# u: x, A  u2 g
特別係近期既one更加有誠意,zoe動態相薄都好好玩
3 C& p' D# w* n' L! Btvb now,tvbnow,bttvb我無s4唔清楚, 不過我聽講s4有好多問題
" Z* v0 e0 |) e; w; k公仔箱論壇你去實際試下兩部機先囉, 我就鍾意one多d, 金屬機身有質感同襟用好多
" e2 f, Y1 U7 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-11 06:52 AM
6 F; |9 L7 F& ^6 Otvb now,tvbnow,bttvbyes!我開頭都諗緊one定s4,最後都係買左s4,用落先知好多問題
9 Q6 c* |5 d  I0 m1 Gwww1.tvboxnow.com例如傾陣電話都熱到咩咁,玩game又會lag