返回列表 回復 發帖
继续努力
我比較高大,手掌都大,G都勉強一手掌握!
H就應該唔得喇(雖然我未試過)!
perfectman 發表於 2019-7-31 09:06 PM
G你都试过
老虎甘大
睇新聞笑到我收唔到聲!
見到啲社會渣滓暴徒喺馬路淋偈油,我同啲朋友講:唔係咁弱智想放火呀嘛?話口未完就見有暴徒想去點火,我同班朋友即時笑到成間茶仔都望住,真係好好笑!
社會渣滓暴徒係大學生?
一係連電油 ...
perfectman 發表於 2019-8-4 12:44 PM
废青
  KK、完美霞、各位水友 好!! Grace 嚟賣廣告啦!!!

https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/fe5a4fd8-5eee-442d-84cd-f1928c087645/dddci6v-5d4a601c-db2 ...
gracechanstuart 發表於 2019-8-5 10:48 PM
原来完美侠真名系霞姐
我依家以做香港人覺得羞恥呀!
perfectman 發表於 2019-8-5 09:11 PM
加入白衣人收黑衣人皮
台灣?仲衰過香港啦!
生活過3個月之後,咪攪我!
perfectman 發表於 2019-8-6 01:09 PM
点衰法啊
唔係喎,我依家諗緊㗎!
成都/杭州二選一
兩邊都去睇過,環境真一流!
perfectman 發表於 2019-8-6 01:14 PM
睇過同长住系两会事啊
其實我覺得依家中國對香港/澳門同台灣都係同一諗法,你哋賺錢又唔會上繳,對中國其實意義唔大,不過係我嘅嘢,我點管係我中國嘅事,唔輪到啲外人說三道四!

已經有證據證明咗係啲外國勢力畀錢攪亂香港啦! ...
perfectman 發表於 2019-8-6 01:28 PM
啲外國勢力真PK
其他地方我唔講啦,就講香港只要你認真肯做,萬七八一定賺到!做個保安,行行企企就萬七八,如果肯捱,星期日開埋淨係坐嘅,兩萬一定無問題,問題係啲人唔肯做丫嘛!
我個朋友個仔大學畢業,三年都唔做嘢!
叫佢嚟 ...
perfectman 發表於 2019-8-6 02:10 PM
佢有冇回应啊 ?

死老野米系依度kikikatkat 啊
台灣人大部分都無咩邏輯,無咩常識,對多陣真係會想死!
perfectman 發表於 2019-8-6 02:21 PM
弱智 ?你噶民宿生意点啊
精彩噶辩论,大家立场见解唔同遮。难得系个论坛相遇,大家要珍惜缘分
咁搞笑耐冇返嚟,被告知我层楼俾人收咗
tvbkk123 發表於 2019-8-22 09:44 AM
還系度喔,你系米收到愚人節噶訊息阿
之前系封佐一阵子嘅,羊叔叔唔知?
lhy92725 發表於 2019-8-22 10:34 AM
半日遮
perfectman 發表於 2019-9-12 09:15 PM
去迪迪尼嘎最佳時期