返回列表 回復 發帖

佢個頭做乜野呀...

香港如果有人咁剪..會唔會俾人話係 _ 頭BTW, 白皮膚既人著紅色衫係幾好睇
韓國風?
明星既造型真係唔太識欣賞
好似GEM之前個頭咁....可能我趕唔上潮流 哈哈
2PM(諺文:투피엠),韓國6人男子偶像團體,所屬公司為JYP Entertainment,原由朴宰範、玉澤演、Nichkhun、Jun. K、張祐榮、李俊昊及黃燦盛7位成員組成。如同下午2點那樣炎熱就是他們的表演風格;後來成員朴宰範於2010年2月正式退隊,自此2PM變成6人男子團體。與兄弟團體2AM一起活動時稱為One Day。

應該係呢個, 我諗都係賣樣架喇
瘋摩萬千少女d fd la
佢個眼袋好大, 做乜唔整整
2PM(諺文:투피엠),韓國6人男子偶像團體,所屬公司為JYP Entertainment,原由朴宰範、玉澤演、Nichkhun、Jun. K、張祐榮、李俊昊及黃燦盛7位成員組成。如同下午2點那樣炎熱就是他們的表演風格;後來成員朴宰範於2 ...
ERIC0602120 發表於 2013-9-18 12:21 AM
佢排牙真係好白淨
quote]香港如果有人咁剪..會唔會俾人話係 _ 頭BTW, 白皮膚既人著紅色衫係幾好睇

簡單咁講句就係 , 型仔剪咩都靚囉
韓國風?
明星既造型真係唔太識欣賞
好似GEM之前個頭咁....可能我趕唔上潮流 哈哈
ERIC0602120 發表於 2013-9-17 12:37 AM
GEM 之前個頭 係跟 BoA 同 歐美明星, 其實好覺得幾靚幾有個性
香港人大把係咁啦
但係佢係乜水?出席咩活動呀?
落茶擔馬屎 發表於 2013-9-17 11:57 PM
代言 PONY 鞋款嘛
佢個眼袋好大, 做乜唔整整
boomboombutt 發表於 2013-9-22 04:05 PM
你識咩呀, 喺韓國眼袋勁先叫正 !
GEM 之前個頭 係跟 BoA 同 歐美明星, 其實好覺得幾靚幾有個性

honlo 發表於 2013-9-22 04:45 PM
係香港會唔會太有個性= ="""

honlo 發表於 2013-9-22 04:45 PM
呢個頭真係唔多識欣賞=.=
女仔人家好地地搞成咁
你識咩呀, 喺韓國眼袋勁先叫正 !
honlo 發表於 2013-9-22 04:46 PM
韓國人唔訓教嫁?

我淨係識知韓國有長腿!
One of 2PM member.
都很帅气,很喜欢彭于晏