返回列表 回復 發帖
睇咗咁多人回覆, 發覺太部份人都知道點為之演技好嘅演員, 唔係只係啲fans咁, 演員無演技都讚.
* |) d/ C; ^' m* u$ J: ?% stvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-24 06:03 AM
) P, T6 E; Z  t5 s8 J' y
大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
( L* ]( W, w7 t其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。
萬綺雯唔係人地台過黎架咩,佢算好勁架啦,但我都係覺得差D唔知咩
/ D8 W8 y3 ^1 j2 I; _. n- I5 l: Ltvb now,tvbnow,bttvb大文細佬,你經常都能夠睇得出一啲普通觀眾睇唔到嘅嘢,非常抵讚,同你拍檔傾傾講講劇情好開心。
; s* Q& M; b5 Y- f( I( G其實本帖標題都有少少潛台詞嘅,但唔想寫出嚟,總之你嘅見解有部份吻合咁啦。  ...tvb now,tvbnow,bttvb- e* e  R: R' Y
leekwoklam 發表於 2014-2-25 12:10 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# `2 s/ Q1 ^. \, ^9 ~- D8 e
1 ~" N9 f- W$ h1 x0 C: k6 @
潛台詞係乜?? 講比我聽吖..
I like her so much, nice actor.
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
( D  Z9 f. A2 d; U% }+ r. k* i9 ?' OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我比較仲意田蕊妮
& w& \/ k" h# K0 l公仔箱論壇
, _: z) Q  b3 d1 X& d$ ^$ @  m潛台詞係乜?? 講比我聽吖.. ' f4 [5 h4 U' x) T9 U
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:29 AM
, h5 E' D6 i) r1 h- d1 T5 O- U- g) c* v6 ]5 {! c/ w

1 j( S6 X1 s+ T1 j  k5 Rwww1.tvboxnow.com我怕比人鬧呀細佬,你咁聰明我知你明嘅!
萬綺雯ok啦, 她的身體語言比較軟弱.
9 \4 b7 N" b3 h  G我比較仲意田蕊妮
' f4 }# K! a- g$ Hgigi831008 發表於 2014-2-26 11:26 AM
www1.tvboxnow.com; F% [, @: v# Q6 B: W7 c

1 X# q$ [8 @; r$ R/ n公仔箱論壇身體語言呀?有啲point噃!
田蕊妮好得多
萬綺雯的演技一般, 又唔夠放, 只能靠劇本配合才可發揮, 要做演技派尚需努力 .........
) j* l) F* |6 f0 [5 f+ J8 Rwewewebweb 發表於 2014-2-23 03:12 PM
; P9 ]& h8 N" [& o2 Vtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ K& ~/ F9 e9 ^* S7 I" `4 W& R. F
其實佢演咗咁多年, 演技仲停留响"殭屍"時代... 加上佢e+仲有老態, 把聲仲得人驚.. 除非佢肯演番同年齡嘅戲份喇.. 唔係好難令觀眾投入.
非常同意樓主的見解。
呢套應該唔得, 下套
紀慕雪這角色不討好!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男女角有火花雙方都需要一定演技, 但e+係單方喎. 所以焦點依然响兩位阿哥身上!
睇咗十幾集, 對你响page 1呢句->"今次對手唔再係視帝郭晉安同萬女迷三哥苗僑偉,對手表面上好似跌「呢」,但觀眾焦點反而可能更加集中係“紀慕雪”身上," 可以否定lu.. 佢根本無可能响兩個阿哥度佔到丁啲戲, 通常男 ...www1.tvboxnow.com& Y* U9 \/ t  {: k6 Q
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:32 AM
: l) @2 m: o8 \3 F, x2 L. s! u
' \" g/ j" ^) I" }* h! QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀!簡直係錯估形勢囉!
唉.. 就係為咗老表班底, 所以揾咗呢位女角, 選角失敗!