返回列表 回復 發帖
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉tvb now,tvbnow,bttvb7 h9 y7 s& M3 W# x8 L6 \6 _: ~
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
公仔箱論壇$ s8 R) i* Y! A, y+ s' f+ Q7 \+ e
騎騎,我都好似差唔多。
www1.tvboxnow.com5 V; u! b+ c4 X/ E$ t# D1 X
) C3 V# S7 m, X7 E" N" F
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
+ e; J" B) n+ Q- M8 J/ N大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
, m0 O% N* v4 m/ {  Pwww1.tvboxnow.com
+ ~" o$ g# E* u! T% E無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
www1.tvboxnow.com6 t' O# H" P6 s7 C
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦! N8 j2 P: w/ g5 b

; `5 P! ?& j, g4 Q) i  f話時話,多謝你派的分,謝謝" ~1 ~! `  V3 N- b; q
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb0 N: ?$ j1 ?6 _* c2 A* K

9 z( I- a: ^& q. G; G( l& \, Iwww1.tvboxnow.com唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!7 }9 O2 u8 C: C# w5 D9 I
大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
$ x  M  T9 O* }1 S我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% k7 O7 N) U4 Y( S) Z& o
tvb now,tvbnow,bttvb7 `" t& ^- e" q' t' `
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭3 ?, L3 O/ V: u' |# e. f! c6 i
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
5 c. z7 t& N: k% k  |9 c 哈哈哈,你形容得好好笑...........www1.tvboxnow.com0 s, n) {& ^' G/ @0 B" E

7 R& x" t8 [& G& O9 Y3 M  I& mtvb now,tvbnow,bttvb無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。+ F0 W: _$ v! _6 M# T3 \3 L2 {

! a- U" ~$ f$ }! G! ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* j+ }/ g# T) A& r  X3 b- f( X3 J3 z7 M$ k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸tvb now,tvbnow,bttvb' \, z8 N" m0 _' @" G, l
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
$ L( Q% l/ n" |9 l! _% Gtvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
4 I7 A- d3 ]  }7 y7 D! Ktvb now,tvbnow,bttvb除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
: O6 p; }$ b1 k8 u5 I公仔箱論壇
% V) l/ b  O/ ?& i. j) Y( p- q+ J公仔箱論壇唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
0 ~# |2 u* J  }8 R3 a: LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
$ q! A3 c- J0 Y/ u哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
% a' Q* R4 F# |8 T5 J0 s& ytvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ R& N" M6 E$ v& Q
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. % y* {, K4 Z3 m
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食; q' u7 a  A. s9 t
大文細佬 發表於 2014-3-2 07:01 AM
+ Q8 M7 j) T; t! X1 x5 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P. q9 d; F, X
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......
# F9 x/ ]  s# }7 H6 R6 {6 d7 _不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。
0 c( r" a0 d5 ~. R& Stvb now,tvbnow,bttvb
/ t' Y. Q# J7 w0 |7 S$ o8 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
* b3 @2 o9 s6 M; f$ F8 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。 ; c( Q+ |! Z' w0 }
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。
8 V& p% J( Y2 I9 C/ O  |公仔箱論壇觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相為證架。

: P1 t2 y$ x: pwww1.tvboxnow.com
! V) e$ i; R8 v6 I: b0 r5 |5 f' F' ]2 Q9 y2 Y; b
其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!www1.tvboxnow.com, H& w/ z& }( C9 n8 Q  R/ X
大文細佬 發表於 2014-3-6 02:23 AM
" m6 k4 m+ G: v* }& l
& G% ^, }0 W. I9 w' v6 L) N! w6 m其實我都係近年睇番日劇先有留意觀月阿里莎,佢嘅全盛時期雖然已經過咗,然而演一啲年輕索媽角色依然好有吸引力。: {. p+ W! o5 B, E/ W' v

5 v5 Z: B3 f1 r$ U, Nwww1.tvboxnow.com附圖來自《正義靚太》。
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!tvb now,tvbnow,bttvb. F4 f6 [, I# h& J$ ^# S3 k
大文細佬 發表於 2014-3-7 01:01 AM
公仔箱論壇2 A9 v  u" c; P
好姊妹吖嘛,騎騎....tvb now,tvbnow,bttvb. r  F% |1 ~- n3 o8 \( q0 v. q* k

4 u9 d) u. r' ]公仔箱論壇其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。
: i- d8 m' |1 \5 Owww1.tvboxnow.com
www1.tvboxnow.com4 ~  {3 f3 t8 Q
都要挑得到先得嗎?所以說句:佩服佩服www1.tvboxnow.com( I" T3 Z, w$ u
timmaxsing 發表於 2014-3-8 02:48 PM
$ w; H: N2 K# d, f' k$ t# y/ a! X7 U公仔箱論壇見笑啦timmaxsing兄,我反而驚比人話無聊啫。
. P' E2 ^' R: C3 c* \) bwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb0 e6 D" E% a/ S: ~
我覺得嗰幕好奇怪
! z  D9 w( o0 c" p公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-11 03:06 AM
$ E$ M5 W5 y  \# k* ^9 E

1 z! ?0 R8 s9 ~% A係呀!我真係翻睇咗嗰場,氣氛詭異,完全無賀壽應有嘅丁點氣氛,非常失望。