返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...www1.tvboxnow.com1 e6 F- @7 e, N$ V
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
+ p5 [7 y% C8 B5 f* t. P% S
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。公仔箱論壇( g0 q' i) [% D
; q" }! @: k4 h2 C$ p" z
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 s, g. B. c! B1 c
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
( s8 O  N( V5 b4 Q: atvb now,tvbnow,bttvb  ...
+ I1 C, p* d6 z5 _leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
公仔箱論壇+ J1 Q% n. q7 ^- d

; z4 e0 V; G4 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!) b: m8 N# E+ `8 s+ L, l
; _+ s2 Z& C( Vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
. @  g4 [% o2 A# |4 Xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇( i& d) X6 U. R' B; T# }6 q& e

% ~/ r: c1 |3 l$ _) |% XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
公仔箱論壇1 e# b5 L# h' c5 F" N2 ^* {% e
, W6 a, |+ v8 I, j" v8 [
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 I* g$ o; |& v
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
; {8 L, G( C+ g0 d4 e" f- J8 \; CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
) N" O" a* |5 Q- ywww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb7 E* h( z; i$ I! ~
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
, Y5 |  t0 g$ \7 i* ~2 Q9 Z5 _, E! ktvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com8 F. B* t! w  e, k. E; l+ v
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
5 b* V& F0 _8 _. C2 L7 A6 A0 Lleekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
www1.tvboxnow.com: ~: H/ Y( H. j# k

$ M+ A2 o$ _5 q9 O; ^% J! dtvb now,tvbnow,bttvb
8 T$ [7 C6 P, p& A唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
' o4 C7 ^2 K+ Q" r- S5 R1 L( xwww1.tvboxnow.com
: H+ @' ^/ q9 N5 Y& I# z
; Z( i& n0 B- x; k

3 k9 P/ m" H. h4 B4 A6 }公仔箱論壇邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
' J3 G# b% b  e) [" n: Jwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
  N& n- j# C, T公仔箱論壇
8 {/ n3 j- B! K7 m3 Wwww1.tvboxnow.com
4 h2 H: l& n* Z. r8 K$ C1 N5 Ntvb now,tvbnow,bttvb 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
# d# A' k. @8 R+ M- x( ?
& }, \! B) h. g' C( m& Q0 v: R我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
- H. H8 U1 M/ \& o5 N1 l: K" bwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 Z5 T! p/ Q( a8 b0 f; M  J6 [
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
: c+ {. [. ^% {. i! u- d, G7 U! otvb now,tvbnow,bttvb
0 r3 Q0 @- m" v2 [0 |, Qtvb now,tvbnow,bttvb: ]5 b& v0 T$ F7 q7 r% ~( p

* n% a9 z  E( k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
& e) q4 J  }' Z  XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! j" U9 C5 v0 L4 _# xwww1.tvboxnow.com
4 S7 t5 x8 @  S0 k) i3 \www1.tvboxnow.com 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
" x2 o& a  M2 Z: j0 [! L' M公仔箱論壇
: c( D" ], c0 o' b我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...% v) ]% g6 p, n6 G/ L. w
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H* z& T0 O; Q! e1 }

, @' m+ C5 U$ I2 y  O" Bwww1.tvboxnow.com唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?tvb now,tvbnow,bttvb' c. @7 ?- v% y9 f4 s
2678949TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 o" y- V" O' O0 `

, P) O! ]- \; O  V) p% O. a1 g3 f4 N" C' X: \6 u8 b2 U  j- @
公仔箱論壇  j, z' D8 z: U
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
" K4 V# N8 t( j2 T) k6 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 y' P6 T/ C0 q0 y6 c+ d一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
7 x; o8 s; J8 i
- }# m2 m$ w8 h

0 ?7 D! ^: t6 Q9 C* _www1.tvboxnow.com唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的www1.tvboxnow.com5 @6 W: }1 U) ]  {# @& a
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦* `; ]+ W+ y9 ]9 x# l  J+ q2 K& z( e
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
: E  Q6 J' o' D4 x8 Q# A5 t2 `( QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔買鹹魚包比你吃TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ c9 q! e( c0 e
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
0 A3 j; P# `4 j) Q1 Z4 ^4 ]公仔箱論壇公仔箱論壇! P0 I! f$ i, F! J- |

+ E( x2 E. G$ e$ r0 n% I+ ]9 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
+ \4 ~) P8 n: z" g5 h' z公仔箱論壇公仔箱論壇; d, ^' q2 I9 [
9 o- \" S% a4 a5 U5 l- Q
咬咬化身做高天寶www1.tvboxnow.com" O1 L, R/ C" I# q+ p
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃www1.tvboxnow.com, I5 e2 l; }! D- `
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
公仔箱論壇5 c: I. c. D: t, T. |

" H* J4 _# l' m9 ]/ P" B9 u  H. n$ H. ?. ?) w
你留打呀?