返回列表 回復 發帖
. w3 ^+ ], d+ e1 i& N$ B
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f/ y4 @: q: A0 w9 G% F: w5 @

1 D- Z& I) i0 c, N, `公仔箱論壇你留打呀?www1.tvboxnow.com3 M6 i3 ]) b, o9 U# [8 p; G0 X
LastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 ' W* \+ f3 |! v- ?# c- x! Y

. e7 Z2 Y/ q" X6 ^rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?/ Q+ b3 I. g7 s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E# e9 L' j# f) i# v; n+ y
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
, A" l" F) _$ J2 }" c( |' f
tvb now,tvbnow,bttvb  E: z3 h+ }& Q( I7 C9 Z
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
% K0 l7 B# g* qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
# d  \8 g5 }$ K  btvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb  N9 z5 U& s& f# W1 O9 W; P! B
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。tvb now,tvbnow,bttvb8 \8 `% ~* t+ _2 v& t  ]! A+ G  R
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?公仔箱論壇* c& V$ o8 t. i2 \4 D# M) t+ p
公仔箱論壇# |* M( a4 f+ j1 F/ Z
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
5 g0 a+ j6 y; _2 P, ?% b3 a- Zwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
6 @8 y3 S7 W2 z" j: W, Ithat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
. F" u9 o  b  `* p* rthat would be too bad公仔箱論壇" h- s' Y, M7 F8 Q' @3 w* s
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
www1.tvboxnow.com' H6 W! j1 l' k4 h  y, }* |
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?7 a  V. e6 v
咪係!
唔怕水滿就得tvb now,tvbnow,bttvb, a; R! w3 D" M. k! K' I
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
/ V* J7 S5 X& @% f7 D公仔箱論壇
( Z* X4 i8 K9 o; \rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 n, ]) y+ Q& Q' O

2 u  K* F+ A/ r& B3 ntvb now,tvbnow,bttvb話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
tvb now,tvbnow,bttvb* n4 Z6 L+ D+ X8 [7 I

" H/ s. p/ L& O哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。www1.tvboxnow.com' ^) r/ x  q8 s0 D1 v* f" V# j
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...
- f; }" n. @, O9 lleekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
6 y- A) H4 z7 v8 n2 i4 l2 Y, Q8 w公仔箱論壇
3 }+ q  l4 ^; _( w1 z# z% ?: Z( ewww1.tvboxnow.com幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
) T% h( s. x, Y" Ptvb now,tvbnow,bttvb算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

9 R; J' d3 |& Bwww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉. ?0 ^6 R2 u% z3 @4 E$ c& @
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
( p, x' O; z( }  Q; P8 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。
; p+ J1 a1 M/ ~2 k5 ~1 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。騎騎,我都好似差唔多。0 f5 N% M6 f4 c1 u6 i' a8 K7 O' r
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
( P. {' m  P5 n# I; c* |3 Vwww1.tvboxnow.com開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦9 A1 [# j* {4 Q* i$ O7 l5 h

- }6 |- l$ z& U/ p! l: H5 l. t* Owww1.tvboxnow.com話時話,多謝你派的分,謝謝
4 f, k6 S; p9 N: I; M
- P. n- R8 X2 Q0 ^
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
* f7 i: l+ q. w) mwww1.tvboxnow.com  Y$ F0 L4 [0 V9 B
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
$ C( i8 l, S. W. hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
  r& t8 @( r8 o( T/ D2 {5 J- q% J
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
, R$ J. h1 }0 Q4 H8 a" O5 p! E# m& f$ I3 d
話時話,多謝你派的分,謝謝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 B9 G* g6 N$ K# k* q0 L
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
. G  K; K2 e& Q. ~

; Z  f8 W+ [# \) Q- {% s" l% Rwww1.tvboxnow.com睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip) C. O3 D5 h0 }
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
$ S5 j) a5 X. g+ r5 R& D1 Gtvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com# d! B& K) K7 Z# l! R( l4 U' P
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!