返回列表 回復 發帖
www1.tvboxnow.com" u. }7 R% d  ~$ Q/ F

- G3 O  H; T8 u$ Zwww1.tvboxnow.com2打6.. 咁我咪新仔不如囉!www1.tvboxnow.com7 C" Z/ F" a- r; W0 `  W# D
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 W% z- P) R- l9 u
都係名稱1個冇乜作為
tvb now,tvbnow,bttvb$ i$ s8 f1 F- j6 \& \  @- K
都係名稱1個冇乜作為公仔箱論壇9 E3 j( @# L) F* y0 }3 k7 o
rrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! w' ^1 A% o2 O$ V7 q/ }5 C
咬咬兄你好,
# e  q  Z) u  ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
www1.tvboxnow.com9 E$ O; ?( |; I6 W$ ?4 i

& o/ J1 G$ F" N9 e7 l. n- g1 z+ _睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ..." d& K4 r4 e7 J, U, F6 o
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: S  E9 m! S  N  B! V4 \

]  Q/ Y+ @4 s3 c; h$ Jwww1.tvboxnow.com無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
- `! B) f+ H0 W0 L# w0 r% D+ F. D
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇+ l5 t* [; A# c: l9 T3 i5 h7 g9 k7 T
tvb now,tvbnow,bttvb3 q& G4 k, ^+ b7 j# z+ O7 V, B
話時話,多謝你派的分,謝謝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ ]) o5 }& [2 F' {  f2 }
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
: R. w9 D) e7 ?' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 f+ K, u0 n( U: L% k4 \$ {
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
9 ]+ k3 w% y1 x$ C! H( j$ l9 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬兄你好, 公仔箱論壇5 N' M4 A- Z9 A& t! `
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ L- S& ?$ r/ u2 |1 v, L
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
  C# J! [; G( l; u" @
咬咬兄你好, tvb now,tvbnow,bttvb* o% Q" g% \& ^0 ]% b& q; j  h. I
一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www1.tvboxnow.com/ g6 ^5 p5 T  ]; M
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
, _2 t' x& G' l
2 ?# O" c* {$ F; H) f# T" `/ v! H4 Btimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
: q1 W9 U& Q+ W大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
- T5 [0 ~& d( H8 l, C; O" K; H6 B
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
6 I  Q+ w( q+ Y4 T3 Kwww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( P8 w- O) Q0 F$ C/ G$ a% R
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
$ G$ T6 ]- i  ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
: u$ K+ n8 I, M" l& |/ E4 Utvb now,tvbnow,bttvb 哈哈哈,你形容得好好笑...........公仔箱論壇5 l. F  R; g, p0 R2 z2 l
- Q% h* J+ ?, c' h  H/ C
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
* i  }; C* V4 M
# h7 m. @' G; H+ L& j
9 f+ ~$ m8 W& U( x0 {www1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com; @+ l" ~/ ^  _/ Z! ]5 P* \  a
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
. G* U- e: o4 ]! |) w1 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& }! Y% o! \& [9 J
睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...  d, c+ `" y5 [% d
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
公仔箱論壇( f- [: f+ J' B8 Y' k

1 Q4 B! U. R. T5 {5 t唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
% s4 N, S. k$ y& |' v9 m7 ]3 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
. u6 F3 t5 d! @tvb now,tvbnow,bttvb要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。tvb now,tvbnow,bttvb& Y7 T* V2 }5 g1 f) S
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
* Z2 k0 k' A! y! z6 r& G
4 ^/ }1 y( w. g2 ^' }$ N4 ~1 s
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既www1.tvboxnow.com( w3 h% G+ [- @6 m$ t+ A7 C
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& L# j9 z9 l! E% _- h8 g7 h: c
哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
公仔箱論壇' |, c7 u7 c  ?; F# ~
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。tvb now,tvbnow,bttvb' q% C" u- ]9 g
除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 a0 Z, T3 \( g: h2 z, t" G9 q
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
; x* U) l( i7 Owww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com0 w* i/ y" F1 I9 J$ J
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
  J' i% t6 p" R* I. \: X9 V呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食