返回列表 回復 發帖
. U, J3 }$ J- k9 s0 S. f* T" x1 ]% f4 \, P! e$ T! Y
tvb now,tvbnow,bttvb7 P& F/ ^9 j/ G% s6 i
你留打呀?
3 y& D# H6 |/ Q- ~www1.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 www1.tvboxnow.com9 X6 _7 N% ^3 \  p" V
公仔箱論壇5 [% s  [% D  m- m) |
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
; [3 Y2 v4 W; h: x+ e' ^: e9 z. Gwww1.tvboxnow.com
& m! x& B0 Z1 h0 Z4 p8 y* O呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
& J! |7 d+ @4 M公仔箱論壇www1.tvboxnow.com% ?/ J/ x4 R  l) Z" L
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t1 H6 q1 P1 c8 |- K+ v+ f
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
# @+ b& c; W4 o# k( Y公仔箱論壇
* Z: B  J7 ~" uwww1.tvboxnow.com哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。公仔箱論壇* C' l% r# p4 O, H) L
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?www1.tvboxnow.com; y3 q+ }1 q. _4 C7 T( B% |8 @
& m5 J% |! B" v
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...www1.tvboxnow.com/ L' F& B4 g* \. |7 M
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
( a. e$ w8 z8 E% @& p0 U2 {9 tthat would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill公仔箱論壇% z- ]3 o7 r" Q7 N
that would be too bad
! M* S: @7 T! \# K% P+ Gtvb now,tvbnow,bttvbshouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
) o$ X  |+ R7 n, g7 ?www1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com! B; K: X) T+ M/ ]7 k' H5 L+ I% U
咪係!
唔怕水滿就得TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, N; S* G: t0 m8 d6 O
rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 ?( a2 [( c5 a! V$ n

3 K. p" V- d; v, K$ w0 z; Wtvb now,tvbnow,bttvbrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我.
- A! N# j! |0 u1 D! xwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇- p/ V6 Q8 {) U! ?& b' c1 E
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
2 v  d+ f: I  W4 P, D" h, B  {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S  q: p+ X- J% K% V( x
哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。公仔箱論壇% _+ c" L( q/ }) X4 r/ Y& q5 \
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...tvb now,tvbnow,bttvb2 v; Q& v$ M3 Z8 f3 y
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
8 B) D$ `' B0 l. E1 G

# R8 l6 \: c+ G$ K! N; L幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?+ Q/ v7 H- n2 I0 [- h
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
公仔箱論壇! {% g5 y, @& t* }" f9 E
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉tvb now,tvbnow,bttvb* _9 `: q% S* P
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- C4 l" m3 R7 g+ E* v
騎騎,我都好似差唔多。
. ^  s1 C! O7 {
騎騎,我都好似差唔多。
! q9 E2 H  M5 P6 E: {( _公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
) f( ]) r5 w' F, D% N! _公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
( G, Y' D" a/ t# I( b  u公仔箱論壇
* s5 b7 k, l" KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話,多謝你派的分,謝謝
公仔箱論壇- E2 t4 `# Y* `- I) V

/ f$ P* _2 g! L' A( Q. prrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. # v( d! x# p# y
tvb now,tvbnow,bttvb( q, ^# k5 a* d
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...
+ H- G( W( b" I* o1 n5 Dtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
4 z" }; f/ `: p. @www1.tvboxnow.com開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
/ f4 D( Y7 n% H  N8 Ftvb now,tvbnow,bttvb
3 ]0 j1 i3 X5 T. c/ v6 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話,多謝你派的分,謝謝: [$ M! \, ]0 v
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
tvb now,tvbnow,bttvb& S$ A9 j0 g' o* H" R/ h8 f

- n, `# P& j1 T& z! Vtvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip. q2 g5 N  x, z! @7 F$ U  K5 ?
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
2 Z; ?; b6 ]  T: z

" w/ H2 P. @) z- U" Z. gwww1.tvboxnow.com2打6.. 咁我咪新仔不如囉!