返回列表 回復 發帖
) Z( U0 x" Y1 O8 k9 j+ k% ~8 x公仔箱論壇
: `: |% J6 M8 S7 ~$ U9 z; E) ^! B公仔箱論壇2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
9 Z( C4 I/ S6 T, p1 E1 J; ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
! P' F, t: d1 i3 A9 t: C/ u1 p
都係名稱1個冇乜作為
3 J3 f7 V0 y' K( aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都係名稱1個冇乜作為
  S) @0 u. l. _8 l  A# a/ }8 B1 r  Rwww1.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
& m% ~' U, u8 v4 z
咬咬兄你好,
- Z7 F4 |1 p. K一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
tvb now,tvbnow,bttvb; ^3 c) \  o' U; Z! o0 m0 W2 r! o

4 ^* y& h0 \5 ^; Q9 c$ d) c睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...www1.tvboxnow.com/ K, l, D( [" r1 e: x. u* n
大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
4 P/ O6 W+ u. w" O% T) l# o
www1.tvboxnow.com$ A/ ?( b" t5 a: n. z' N- b
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
公仔箱論壇( [& H9 b. g- @
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
9 C3 i6 y- l7 ?" g4 A8 @3 W
1 H. ^  f' i4 C2 Ztvb now,tvbnow,bttvb話時話,多謝你派的分,謝謝0 A$ a( z6 i2 i: ^% T5 B
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
4 o+ [7 b8 Y/ X% Y$ {/ P6 @www1.tvboxnow.com1 [3 s2 q% H; u# o( N2 p+ k
唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
3 q' D# o) g4 X. r" F' g* ]2 B咬咬兄你好,
, P$ d0 w/ E9 L1 P% J% J( ]5 g- O一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
! Q! s: V# }: q9 y& h  I$ ~. atimmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
tvb now,tvbnow,bttvb2 Z, D" @) E  R" |0 ]# Y5 M
咬咬兄你好,
- a8 A6 j8 s7 A# V1 D6 pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉www1.tvboxnow.com8 a% v; _3 q  X  c
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, J6 z+ Y% d2 k" K2 Q: [; U; A7 O

( L3 S' J! i4 i# pwww1.tvboxnow.comtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
* P: i/ k$ Z# l& g4 N; j7 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
, t; H1 r7 @/ K. C' s, t9 u+ n0 ^. f8 r我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-28 01:44 PM 編輯 www1.tvboxnow.com6 e5 m2 {, a# C% ?3 \
www1.tvboxnow.com$ a" F* @4 b8 v; u( Z% I  t
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭& S; M% p7 r- {+ h: v
大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
7 M) b8 v& r# t7 Y) T 哈哈哈,你形容得好好笑...........公仔箱論壇4 r, V: L, q) U! n8 _- n9 t
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 z. F6 x/ b5 x8 z- |& P
無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。
. F+ Z; a  g$ I
$ }: w, @  V* L& \& w& @2 uwww1.tvboxnow.com
. M# I6 K# y! w5 t& _tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( o: P. @; T+ o) e/ Q9 x; S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
公仔箱論壇  ?* ~, Q0 j0 Z& o- D0 t

1 A1 L2 k& Z7 T/ i2 J4 L5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
! z9 A$ C% r1 @: ]7 E大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
2 ?, W5 C8 O9 v
6 N. Y' y) k) U! ?0 a9 w) x) zwww1.tvboxnow.com唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸
2 d6 J3 x5 y2 W0 C/ T) R7 wtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
7 q  b, b( I) e" A7 Z
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
% n& i2 K/ m2 D. P! r( V. z, ^3 Q8 ~$ P除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
# P7 t0 n) k! k' B, p; u# S" d: n+ [公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb& X: Y# A5 X0 b9 \
唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既www1.tvboxnow.com* ?$ C' v% B/ o& {' u$ A( z
小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
4 o* ?9 w# \  R/ |8 f  Lwww1.tvboxnow.com哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
+ B( D: S5 A; j, \/ d" L9 u; a要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
. B. F6 k* A4 v2 l除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
: e6 X- D+ b* ~6 H& q' o公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
+ ]. S5 p) \' B
! Q% x  L: |5 f, X6 X3 btvb now,tvbnow,bttvb我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
2 e% k# C: P- u4 J# B呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食