返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...2 ]3 E& q& T& E: B/ N  B
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
www1.tvboxnow.com. n% j8 {$ J. h- A, H. c
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
# N5 I! ~. a9 `  I" Z7 E% etvb now,tvbnow,bttvb
+ i: g! v- p3 Zwww1.tvboxnow.com見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
8 X- K+ s/ F- m* F7 Y5 q1 v: \www1.tvboxnow.com我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。tvb now,tvbnow,bttvb+ h, n3 m: G$ P5 }8 d- H
  ...
/ f* W7 u% O, U$ |- o: b  CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
公仔箱論壇+ L& u; j0 }6 v  X

* v/ r! ?; j. ^; _7 d" j5 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!www1.tvboxnow.com, k, o# |7 ]) N- z, j( ]2 k/ c
2677290tvb now,tvbnow,bttvb1 T5 O" L8 h+ C
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 E6 k2 {$ ^% z" @0 @

7 D3 e. e. d# e7 n3 c  uwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇. o- w# T: S/ y
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
& F( _/ b! ]) F/ f, p* ]公仔箱論壇6 N+ W! t( I$ ], z3 x2 X( v
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ S. o' X$ p9 g+ @3 Y
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話www1.tvboxnow.com, J0 ]4 Y. x1 d! @
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
5 g, y! X3 C% j' H8 [# n/ A1 Ktvb now,tvbnow,bttvb* r0 ?2 A' c1 h0 `7 W+ j
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 S$ O6 |2 B  }0 W
公仔箱論壇0 C+ ~" j) |: |
多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
: g" z( X9 C$ w( V! u) {leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
1 H  U+ F" R! L& C7 a7 Q2 f

" A; K4 F! U( q' @3 Uwww1.tvboxnow.comwww1.tvboxnow.com5 K: `3 [4 R6 D) a
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
( D( }2 ^/ B& b" R6 G6 h公仔箱論壇公仔箱論壇( `8 p+ I. V5 l0 d3 \9 w2 q* W
公仔箱論壇& L  Y- C0 ~* o/ y' u. N1 O( p+ O
$ [6 E  u# x2 z5 o
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
2 I- l: V) ^- `2 a  n; W% h+ tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
3 U7 m6 T6 A5 F. v# K) L2 Ltvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇$ T& C+ r  ~: q  l6 B$ Q% \- s

; k' \0 {- ~; C/ H* h: uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
. y1 _. Q4 g$ j. v3 [www1.tvboxnow.com( i  c4 M; d0 C
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 03:07 PM 編輯 公仔箱論壇3 Z& G2 L4 f  b8 R3 S# q
3 Z5 u" M( N# O$ ^& p
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
. ]9 V1 h1 T7 I1 ?$ ?1 @3 c公仔箱論壇
2 r6 t/ I' l' l8 M! |( atvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 a: I& d+ @4 |( }" h1 u4 o

8 F& k$ Z! H8 \6 O1 Q+ Htvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
# w/ i% f6 G- g' P1 I公仔箱論壇: l0 R% h! z5 e/ @' V  |% d2 m
公仔箱論壇( q1 @8 f( S. D! @$ c/ _
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
! Y" [4 p& P) C+ Z. v  A, c9 ]tvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com# C+ O  l; v3 i2 B9 z$ a/ j/ |
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
2 ?6 p0 f7 {! g& t. Z6 R: Ileekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
. H0 A/ `3 d1 ~& S) u) B; V
) T! w$ X, M3 |/ A! a  k
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
  X8 l; o  x! Z* Y! b) U2 \2678949
0 F' c6 o+ ~' F! ?
. n5 }. _5 c9 Y% o1 h7 p# h! K' l8 Bwww1.tvboxnow.com
2 Y6 L9 A8 D( K3 K6 G/ f3 q公仔箱論壇
  E* T; u4 I- Y1 @' Yleekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
* V7 i/ z2 t3 n0 ^8 S/ M3 O- i4 J

/ @) O6 |0 ?- E/ {. V: k+ k' wwww1.tvboxnow.com一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
4 n& F  {9 H4 h* V, Q: k% W) \6 j+ X8 _0 j/ `8 q* q- [
公仔箱論壇* {9 z$ Z. R8 g
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的: U. \& l, F. g1 W
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
' y% z% d& |, j6 V) I$ D8 `5 M& r  E唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
6 s2 I: z$ E2 W' h唔買鹹魚包比你吃
, [1 q0 {+ z5 \) f' ]: {5 K7 Hrrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
www1.tvboxnow.com7 D8 ~# E" ~. r' n& W" v) E
tvb now,tvbnow,bttvb2 H& K2 s- R  j. g

3 j: T& G3 @3 T* J9 W: pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咬咬化身做高天寶
" L) k; e" s, i7 Z- x5 ^, b公仔箱論壇
5 W; P( H( h' P: p2 F: w$ ^0 u; _" N6 M" h% s/ `, R7 w
咬咬化身做高天寶tvb now,tvbnow,bttvb3 i) q, r, `  J$ |( n
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃www1.tvboxnow.com+ ]% Q& X+ |* u
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
. a7 |5 s0 S1 x  A' P公仔箱論壇/ [" Y: F' Q* k& c1 X7 U2 N
8 _' C: E* r% F& h% U1 }5 p
你留打呀?