返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...1 Z3 p* [- q& G9 P2 r
大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
% d4 w2 n+ L. h' |公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。www1.tvboxnow.com3 H( H" D3 s2 A

9 d6 e7 l' P0 P' i9 S4 Y見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
' D$ P1 n. e; G4 Y1 y+ d+ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
" C9 l6 M6 y5 ^7 K; k" W  ...: a! @8 D3 }3 {6 F( ~- A, p6 A
leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s8 b( W, U0 V5 V% a- d

$ H0 a2 L* q8 q* V1 P0 Ctvb now,tvbnow,bttvb邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!
& j, G! E  m! Z2677290公仔箱論壇5 q* c* Y* ^* Z" @/ C
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
7 I& X0 _' a  gtvb now,tvbnow,bttvb+ S# m$ i, v+ \5 c; V5 ?( ^
tvb now,tvbnow,bttvb& x) x( [+ v. @* D' [
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
www1.tvboxnow.com9 U9 E! s- @4 H: i+ ^

% E8 ]0 m# m1 z, A1 ~- n& E( [: c, I4 m" k+ I( b
你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
. |; B+ E& q2 F/ M8 p* @tvb now,tvbnow,bttvbLastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
公仔箱論壇, Y( H0 O6 c+ Z; D7 J

2 K* {9 z8 J7 |' ?% L5 V! |tvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
) n+ t' y& S- L) ?; n) Qtvb now,tvbnow,bttvb
# S7 C  R' n$ Q9 i+ W, utvb now,tvbnow,bttvb多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
" t; s' s. E. gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 u0 ~5 g4 P$ h; S
9 E) O: ^9 C$ w$ I& Y
www1.tvboxnow.com0 d' P1 Z/ E- L
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
$ K% R3 j/ g" h* TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇4 A$ y: I$ L' P0 u& V
; q& v' `2 J2 Y2 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w/ @7 B8 h: S# ]% R
邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
9 e9 h7 L! @- a5 q0 r5 kwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
- _4 l- Z1 v/ X, a5 \8 B4 Y, kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ s/ C0 r6 u6 ^: l0 j公仔箱論壇8 l, `! H: k4 w( |
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
! ^; B8 `9 \& Z6 t: \" ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
) b5 c2 m6 F! |- p3 B( V我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
# n! |# \: d" U) J: A' A3 H5 p
6 |. W2 P8 Q+ @: B: M& owww1.tvboxnow.com其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
0 I$ S* S5 f7 m; BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; F- M( _2 v/ E: N) Iwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb1 T- @6 C4 @, Q/ u3 M

B* L/ G2 m% K8 _www1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
0 l; j( S% M2 D: owww1.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ h4 e/ \2 P* ^9 a4 e6 S- z( B; k

. x: c, [: }- x/ M! V0 ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?$ `; N0 {" y) y. O% a& N4 x
) O8 [- t& z; Z! j1 _, I, e9 f5 [% `
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ...
0 X, c: s5 N$ H4 L' h1 s( A# Z/ i5 v公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
  s! m& Q- v6 F' A+ `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; {$ F+ b# Q# U$ C& B1 m  P7 x
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?公仔箱論壇9 Q6 C, k* w( b- J
2678949TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' H+ L6 s- ^" W, f' s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 W3 h1 L' j: _' y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N3 b. W% _2 G0 p
www1.tvboxnow.com& C9 K2 O8 v& q: X% t
leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( v" t4 d4 b4 }, ~
tvb now,tvbnow,bttvb2 ~& w1 x2 l7 x
一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
& B. |& e9 s# j, q0 |公仔箱論壇www1.tvboxnow.com1 U! U5 R( E! X  P

1 V. s9 p8 {& n" }! b; X7 ]# Ktvb now,tvbnow,bttvb唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的% b& `; l/ e+ O& ~' n: k* A- u
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" B+ x3 X) Q" o* l9 ^- g$ B& D( U) ]
唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' N* ]( L- P3 N2 k; z9 E
唔買鹹魚包比你吃
2 F/ U/ x; N! f/ w; M/ htvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
, _$ [3 H$ g5 v4 qtvb now,tvbnow,bttvb( W, K/ D1 @. ]( G6 Q
tvb now,tvbnow,bttvb* K" Y+ h) G  R( N, f4 N$ H
咬咬化身做高天寶
3 u0 {  `6 A8 N  v% [5 swww1.tvboxnow.com
$ t/ s5 V1 V7 C2 d, ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* |4 Y6 y, B# w# \: n. ~% P" i
咬咬化身做高天寶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& x' N% M8 q* e5 d6 r5 q; H
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃www1.tvboxnow.com# x# }+ n. J# S( p) @2 o
rrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
+ i  V0 \7 a0 R1 u* Jwww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb' {' I7 y& h1 q8 @, s

8 }$ ~: {1 e: m4 i你留打呀?