返回列表 回復 發帖
" _/ u) L) A- o8 `0 \$ ]' rtvb now,tvbnow,bttvb咬咬兄你好,
( `  y; z8 B; F0 ~, M公仔箱論壇一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
6 g* y$ |& g  `4 o0 I公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
: r# ?  @' B+ i- j# a
$ z; f( G& J) O4 e0 a$ G+ ?timmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
豬腸
0 b0 ^" E2 D4 Cwww1.tvboxnow.com要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
0 `2 F' L0 X# m9 l# R. o; dwww1.tvboxnow.com除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?0 ]; S+ @1 h! Z$ S( y
leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb6 i) V4 I3 e+ W0 t0 _

Q0 Y; C( ~) s( c& e5 a我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚. 公仔箱論壇. J4 B+ B( p: W" U8 c3 m7 v
呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食
tvb now,tvbnow,bttvb5 P0 U5 U/ j$ r& ~
1 X! X9 p2 K6 i# B5 ?  N: {
因住食肥你呀大文細佬,有樣野想問,美國嗰便有無香港咸魚賣架?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 O$ H: V5 y/ I  {, Y. l
leekwoklam 發表於 2014-3-3 07:21 PM
% M+ k0 T# H+ _, o5 R* {
6 f+ L8 z/ U: f) L- R) Nwww1.tvboxnow.com已經好大個肚腩
- E5 v$ J6 D' L7 x! O3 a公仔箱論壇% ^' {% |6 Q5 b/ g
有咸魚買呀, 不過包裝得密不透風, 但好似係大陸出架喎, 我唔係咁清楚, 要問下媽咪先
戲中天寶賣咸魚包,大文細佬你可想...開一檔賣咸魚魚蛋,可能會受歡迎過高天寶D包喎!公仔箱論壇. @! x7 g; m; y( ~  n; x0 n. e9 v
timmaxsing 發表於 2014-3-3 11:47 PM
3 V  `( }: ~% p1 C1 X- ]公仔箱論壇
& V3 M9 Y1 M. z& x5 u, w4 i( wwww1.tvboxnow.com呢度無香港咁好食嘅魚蛋架
timmaxsing ,歡迎加入會客室講呢講路......
' a+ Y/ B, _7 u( q, ]' G公仔箱論壇不如將咸魚包餡做成咸魚味魚旦吖。
, J7 j$ A* _' y/ Hwww1.tvboxnow.com
4 A/ p+ z  D, X( _  h* Atvb now,tvbnow,bttvb2686782tvb now,tvbnow,bttvb' k  n- x; w# b6 i
timmaxsing、大文細佬同各位網友,送上旺角咖喱魚旦,請笑納.....  ...tvb now,tvbnow,bttvb& D" @' Q6 r0 X) \- s' Q
leekwoklam 發表於 2014-3-4 11:36 AM
www1.tvboxnow.com5 l$ n8 Q* h6 {( o5 w1 z1 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' w# Y, b, b, m" |# N. L8 h5 I, [3 H
引人地 無得食
本人"J神"送上一鍋麻辣咖喱魚蛋給大家食 及一起睇"食為奴"
( y( `1 I/ `, N0 ?' A: o- p" e5 e' Wwww1.tvboxnow.com2686791
3 D& Y( q8 E! w8 W0 e0 r/ t: B公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2014-3-4 12:00 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 w, J: ^& _2 e1 J8 ]4 z( {

& O. M& L" k: n1 n# S% }4 W+ e# a! wtvb now,tvbnow,bttvbJ神兄, 乜e+香港有呢啲勁辣魚蛋食架??  你同leekwoklam一樣好衰架, 我無得食呀 好想食
其實帖內嗰啲相,兩位阿姐只有5、6成似,如果你地有其他相關照片不妨上傅分享吓吖。
9 H$ ~! F; j4 n* e( d9 mwww1.tvboxnow.com2686890
0 F# D& O+ C' k! s% Q- K6 R& s公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-3-4 04:00 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  A- C' e2 t" a; `7 X7 `) r

8 W& s: N! S' g- x% k公仔箱論壇觀月靚啲! 起碼對眼靚過萬綺雯!
啱!萬綺雯眼神較弱,身體語言之中聲線及眼睛有弱點有時真係幾影响演出。公仔箱論壇4 b  t- ~0 v! j: c5 Q
觀月阿里莎的確高唔止一班,有人提醒我,其實如果論靚腳,阿里莎都贏蚊蚊少少,因為阿里莎曾獲日本2007年 Parcassio美腿大賞30歲代表,有相 ...
8 R+ Z3 R# p5 f* u& W: |& n8 tleekwoklam 發表於 2014-3-5 12:34 PM
& L; ]% R# X4 Q

0 B1 r  F* v/ v6 L9 w2 hwww1.tvboxnow.com其實唔知道邊個係觀月, 未睇過佢啲戲, 但單睇你post佢啲相, 已經靚過萬綺雯喇, 跑贏九條街!
點解我同你睇嘅嘢一樣架... 我睇皇太后賀壽第一個反應同你樣問同一個問題呀!
响套劇就梗係蔣志光IQ高喇... 但真人喎, 相信係祖藍架喇!
' w- ^! X8 f; k* x3 G5 ?9 C
好姊妹吖嘛,騎騎....
& [0 S# u( G- A0 X0 b
9 S% ~: w& n, S其實我唔係雞旦裡挑骨頭,但嗰幕真係好寒酸囉。tvb now,tvbnow,bttvb$ o) r* I# M; [0 A- G5 u' E$ P

; Y7 H3 {! D! G" e: x, iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-8 02:43 PM
4 D6 z3 z4 i5 i3 z8 w- U0 STVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 X; t; T  P: t1 w3 z$ t1 e1 Y# P, iwww1.tvboxnow.com我覺得嗰幕好奇怪
www1.tvboxnow.com% z* e* l0 q9 L* ^! a
2692643www1.tvboxnow.com( w9 V( S' O, [( V2 J, E1 D

5 w- T( ?+ h8 C  K- T' F公仔箱論壇真係唔知始於何時?無記監製似乎非常喜歡安排蔣志光出演一些「智者賢人」角色,其實我十分認同此等舉動。
% A' F0 p* w% x8 n* j; A蔣志光嗰種面懵心精、大智若愚的演譯,同我身邊出現嘅一啲真正聰明絕頂嘅人好相似。近年劇集中的 ...
- Q3 Z% t: q5 H! {: Z6 a8 A6 p/ {' y) Wwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-3-11 10:43 AM
, _. P* N1 r% g9 x1 D% q) CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; h& v. n) }0 d5 l6 g- F* c& r
咁勁? 你身邊有啲咁勁嘅人, 介紹嚟識下好喎! 係咪你自己呀?
  ^7 M  d/ p0 k0 U
咪係以前份工啲老細囉,開會時三言兩語讚到你鬼咁開心,事後原來揾笨要我做爛頭卒嗰啲呀陰公.....
* k+ T' b8 R0 r0 u: _+ t2 j9 twww1.tvboxnow.com細佬你誤會咗我啦,我永遠係笨人出手嗰隻啊! ...
' ]1 K4 [3 v6 L  j" kleekwoklam 發表於 2014-3-12 11:48 AM
/ e: f+ T( b8 @7 x1 G' lwww1.tvboxnow.com
5 S! B" \: ~6 K/ I! Rtvb now,tvbnow,bttvb你舊老細似韋小寶多啲喎, 讚到你上天, 原來係推你去屎, 韋小寶呢啲咪叫死剩把口囉, 不過韋小寶响危急關頭都會重情義嘅, 唔知你舊老細係咪呢?
# C5 f7 `9 a9 Y5 ]! t! bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- h, q0 v9 M: U' B* c2 K
所以唔好做笨人呀.. 一定要成日出口, 唔好出手喎! 因為講係可以天下無敵嘛!