返回列表 回復 發帖
响好耐之前我表達過對李天翔呢個演員好演技嘅同時亦點名話陳國邦係更資深, 可惜佢地唔係好似黎耀祥咁好運, 欠運囉!
目前禾體到20集,幾好體,同埋米小魚角色幾好啊,希望遲下可以上位啦,禾體好區個
3 ?0 o$ f; K' E' zwww1.tvboxnow.comb1991 發表於 2014-3-13 01:18 PM
2 j4 Y. ]: E* X' ltvb now,tvbnow,bttvb
' r. E2 i$ v5 ~  g1 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀, 米小魚做得勁好笑 --> 高天寶要出差服侍年妃, 兩人分別時, 佢個樣勁爆笑呀!
* c1 w9 \! e( W. w" D1 {3 ^
我收到,但驚改唔到。www1.tvboxnow.com3 t! C4 b% s8 H# N# [% U+ E2 ^
leekwoklam 發表於 2014-3-13 11:08 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: C: y9 G( ^$ K0 y3 ]( W+ G
www1.tvboxnow.com3 Q. A0 M6 Z0 R
奸爸爹!
: y( c2 W; q6 J4 K3 k' `2 _. ?唔知電視機睇到嗰條河豚係流定堅嘅呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. v6 Q4 x8 d+ y
流出嚟嗰啲毒素可以用來比慕雪服用來假死囉。(我唔知呀,睇美劇成日都話,啲主角可以服用適量嘅河豚毒素扮停止呼吸假死家嘛?唔係咩?) ...
% g* o# Q+ L. H$ \& \4 }# Uleekwoklam 發表於 2014-3-13 11:20 AM
5 k9 h' L) Z5 C8 g7 ]0 wwww1.tvboxnow.com- a3 e8 D$ E/ C- p# M
假死?? 我就係唔明, 女主角點解會死, 咁即係唔係女主角喇, 米小魚先至係女主角似啲喎!
大文細佬,你要改什麼?
9 e0 K- ^, y3 v1 Otimmaxsing 發表於 2014-3-14 12:30 AM
  i- h8 ]( W- o
  Y7 Y+ r) S8 K4 E) K1 ?( }3 N係leekwoklam要改呀, 佢唔要做笨人出手嗰隻呀, 佢要出口唔出手!.. 咁我咪比個奸爸爹佢囉!
8 u- K2 N9 z3 a, P0 W9 o6 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但係慕雪唔死都無用,夾喺兩個男人之間咁鬼麻煩,為八阿哥做咁多野連勤工獎都無得出,比著係我就........tvb now,tvbnow,bttvb. g. Q" h" M" G9 Z. G: ?( W
leekwoklam 發表於 2014-3-14 04:30 PM
$ }1 v/ g, l9 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" z: Y5 P# t2 Q6 K& Y" |" iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。比你就點啫? 呢個女子根本就like八阿哥, 比我係皇帝就飛佢喇, 人又唔靚, 本身個女子又想一拖二.
.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 G8 B' ^( s0 d( ]' a+ I
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ^, h! q0 P' A
我係慕雪嘅話呢,我或者做一朶出牆紅杏(講笑啫),玩番八阿哥轉頭,最後當然繼續做皇上個秘密情人,但無論如何點都唔會繼續“藕”喺宮中架嘞........  ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. K5 h/ |. O' C. J- l5 J
leekwoklam 發表於 2014-3-15 03:13 PM
; c3 B9 F' k, o( f/ {. J9 R, n$ F( j

, @4 b% m% i- Btvb now,tvbnow,bttvb咁都比你估到佢嘅性格, 中咗九成呀
講番ending, 好失望... 衰收尾! 又想學韋小寶回歸楊州但唔係隠姓埋名! 個皇帝仲唔爭氣微服出巡到民間揾女, 唔係揾小寶(天寶)