返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: z* A; i' }, V6 K
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
www1.tvboxnow.com, I8 ]- Y" N$ \% ?' N) O# C

+ O) a2 ~8 r. G" F9 E% iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。成半年無見,好開心見番你。
( L  g3 B- n8 G% _- e! ], O8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 l( g6 ]7 I) t; j1 M4 ]/ l
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...) v4 G2 ~: V! o! n0 _4 \  E
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

公仔箱論壇2 M8 ]6 r$ M. r& b+ Q/ l$ h
3 S- ~. h( N. c* k0 A
成半年無見,好開心見番你。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Z5 f# q& C6 x8 w6 D9 U
好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。公仔箱論壇) G# x6 F# y, o- G, W
4 {( N3 m: T- R+ Qleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
公仔箱論壇! u  C  u" h8 P. x" ~* r
) E& k# }) i( E3 x
楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...tvb now,tvbnow,bttvb6 K2 x8 ?' e- T' Q
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
  P% T/ _- R% S% O公仔箱論壇molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 q7 u, H$ O/ M

+ I3 ~- v  p5 n3 c. S: t. b5 j女工要著吊腳褲架咩??
1 \- Z, k/ Z; w. W% K9 {9 F  yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; ?% b+ ~* t% f8 e* g公仔箱論壇
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
  z  I% g- P: s# m6 W' K另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
3 b# h/ ~, p) U" v9 E9 dmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
4 {) U4 g" H0 m5 r' w4 ^6 t* E4 F, l" T/ j$ f* Z
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!; {4 c( g0 D) I0 A& |1 @

* Y1 l, x5 `$ ~! ?/ U0 e
- s  h% c( l) F& x% H% q" \公仔箱論壇你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!www1.tvboxnow.com. w  L! t+ M  J7 O- P/ n
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!公仔箱論壇# {+ ~6 V3 u; U, V0 b+ t2 z
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
$ M5 o, M2 {9 \) s$ F2682931TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; F9 Q% i4 \8 Z" u5 Y
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!tvb now,tvbnow,bttvb" ]# n0 r: d# q* s% I4 `. \6 [3 R

& I" g" n  w% S; U* `' s6 v2682948www1.tvboxnow.com8 R' m% G+ X- G6 Y. }
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
( [. \! K3 A/ y& Fwww1.tvboxnow.com啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...www1.tvboxnow.com; Y6 X3 d6 K. t3 B) M/ l5 v
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
www1.tvboxnow.com8 y* G% W  D" }2 o

# {9 L. K: v& [& H% V# T公仔箱論壇話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
公仔箱論壇; e+ h( w) j. O) ~( \; p

6 t/ e0 v( q8 X1 L, @; f! ~" D話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添; R8 M# {5 L) s9 j& u: i
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
0 B) K7 Q" H" M. ?% a3 D, w: UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* \8 l$ G" t2 S0 T  W
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!tvb now,tvbnow,bttvb  ], u( n5 q1 l) L- K8 ?, L
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
/ n. ~0 V% F% p4 g. QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
公仔箱論壇% Z( F& c" Y; G+ V& Q+ t/ e  U
& C8 J* z0 `/ A0 H& X
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........