返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!tvb now,tvbnow,bttvb# H" e1 {  X% d' q6 o
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: J+ s  m* q; b2 p, ?- e4 D
6 }" D0 t+ I) o0 h3 J. G
成半年無見,好開心見番你。
$ R& A9 O9 {4 d, u4 HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。

: v+ |6 t4 d, e+ [/ g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
, o( |$ h8 P3 h! Fwww1.tvboxnow.com另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

9 ^5 g9 Y, j+ Z: q公仔箱論壇( z9 L' N1 d" f) l/ w
成半年無見,好開心見番你。
% f0 H) F& ~- s6 g好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。tvb now,tvbnow,bttvb/ m& [3 x+ ^4 S& v: V' f
0 Z% o) J; @- l& l; d- ltvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
. h/ q8 Q$ m% I% fwww1.tvboxnow.com
6 L2 Y6 `4 \$ ~) C4 Rwww1.tvboxnow.com楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...5 G$ V4 f2 L$ e7 c) n
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...www1.tvboxnow.com% T% g! b9 c- U2 a
molaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
公仔箱論壇  i4 C: ]6 i+ x0 x0 l

' {3 d& E3 J; _8 L) @0 rwww1.tvboxnow.com女工要著吊腳褲架咩??
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-27 12:19 PM 編輯 , P: w3 c$ \7 j! F
公仔箱論壇: v' a9 H' G, C: K) [" y- i. g
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
+ z' G6 K  |  s$ ^公仔箱論壇另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
; q$ }+ P7 Z& Ywww1.tvboxnow.commolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
www1.tvboxnow.com4 s- x5 K7 l6 @6 E

- ~& {2 E6 S: I" L& r: l4 A& Jwww1.tvboxnow.com其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
" P" o& d1 @9 K公仔箱論壇www1.tvboxnow.com+ I+ }! Y( }! A) I- Y# `1 g7 ^
3 L, I$ A0 E; `7 t, }1 M
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
9 n- q# ~* L2 K  Y" s: }; Otvb now,tvbnow,bttvb啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!7 C; n; f. l7 e
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
+ {2 O6 k9 I' l. S# L4 D/ J' c9 etvb now,tvbnow,bttvb2682931
1 a: V7 B# D' w% t+ |www1.tvboxnow.com其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
* c' o( ^* Q6 E; @$ K1 l
* e' `) i6 R" Z* Qwww1.tvboxnow.com2682948
4 J. |# p9 @/ Y0 ktvb now,tvbnow,bttvb你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!www1.tvboxnow.com; {; y5 q  z! k8 ~1 B3 h, Z( g( O
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...www1.tvboxnow.com2 d0 `4 O8 J0 i  j8 o
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
& }2 t) M/ \4 ^6 U& l9 ewww1.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb2 K2 Y& B0 D) h6 q- v) i
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
6 K" M( b4 a3 l) P2 atvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  n, I) R2 Q6 {5 ], M
話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
# s- Y1 Q! Q8 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
www1.tvboxnow.com% _: y/ a! M% f# g8 h; }+ X  ^2 _; g
3 u" B- s- e. k# N, d& M
細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!
3 ^( I5 n: d: |8 f' _7 `/ C) l2 n公仔箱論壇講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
: W& {# u- q* o0 F( i4 T! t( T; rtvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
www1.tvboxnow.com4 C& ?2 p' E* P  R( ]5 l; k! K
/ m. F3 p' |$ T4 ], h- [4 l7 s
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........