返回列表 回復 發帖
我日日都來等你呢首歌出爐,哈哈,剛剛見到就第一時間跑入來聽了。 前後聽了兩次,第二次播得好D,就下載了收藏了。我去食完個早餐,再寫評論給你呀下
7# jenniferdream
+ P+ [& N6 o9 q, b8 K( \; }公仔箱論壇
* R9 V0 r# t* g, Xwww1.tvboxnow.com妳在香港時間 2:20 am 食早餐.除非妳不是在香港.tvb now,tvbnow,bttvb  p8 L3 }  h& M  X' ~, v
妳可以食完早餐先留言.留位寫 reserved 咪得.www1.tvboxnow.com2 H$ i# d$ A" W; h8 o
唔好嗰小小積分都呃.
* u) f1 e' T5 Y0 j& Q% r5 }www1.tvboxnow.compinaroo 發表於 2014-2-19 02:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb) d3 o) D0 W/ l+ d

) H- n' j- T5 z" a# v# mtvb now,tvbnow,bttvba.m. 就當然系食早餐喇。甘你又點解成日夜媽媽都係到回帖,你唔係HK住架。我得鬼閒呃你果
- Y1 Z) \9 o+ `, ?( C$ w# {( W! vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一分 。你唔俾分我都無相干。好歌我要慢慢聽,聽真有咩可以挑剔吖嘛。不過好似唔多覺 。不過都要聽多幾次。要係雞蛋裡挑骨頭。嘿嘿
本帖最後由 jenniferdream 於 2014-2-20 03:47 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb; w1 ~$ k" U8 h$ C& q0 p
& x" n* v$ H- F( v2 W9 k" h
16# pongpong0715 公仔箱論壇& V( I9 H/ C# e% J/ f  Y) w

1 [1 i6 M8 K$ e8 r5 ]公仔箱論壇傻啦,你首歌唱得好好呀 ,唔覺有咩問題。呢首好難唱架。我系網上聽過好多人唱。你個版本算是優秀了公仔箱論壇9 i7 {: s* W6 w$ d! P% R, g

! y) M1 Q& d) e3 T( {% W 我聽得出你好盡力唱首歌。 唔觉感情唔够,因为每一个人唱歌既表达方式都唔一样。只要聽得舒服好听就夠了。有時加太多感情,會俾人有壓逼既感覺。至於咬字唔係太清晰我又唔覺,至少我沒有看歌詞,我都能聽得到你每一個字  tvb now,tvbnow,bttvb( T/ G, ]# c. x" n4 s1 |+ u
% b) j8 v. s9 |) p0 }: [
唔好對自己過份要求, 這只會做成壓力唱歌。要保持 輕鬆既狀態,唱得好唔好唔係重要,重要是你能唔能夠享受過程。
0 Z* C& c) I5 Q, v3 i, x% F6 D# Q$ L
謝謝你分享這首歌 ,你有無興趣再唱其餘的兩首歌, 我覺得都好適合你唱。網上面好少人翻唱。你喜歡劉德華嗎?
2 k3 h$ {$ i! n5 M公仔箱論壇$ k: j2 p+ x0 k# j0 [
再次謝謝妳的鼓勵
& d1 I4 X8 a6 }- s+ }7 T" P3 q# J6 J+ I  y& z& h3 g
劉德華也是我偶像,既然妳支持我,
8 Q1 Z# c1 z: e) [. }4 y0 Ttvb now,tvbnow,bttvb給我點時間,讓我翻唱餘下的7 X' d& L6 M4 N3 q
3 S; O5 V- _: k9 H9 I
此區有妳、其他友好和版主,雖未能一一盡錄,
# e; z+ Q% S8 ]: {* L9 o4 s4 G但令我覺得是個可以好好分享、交流唱歌技巧的論壇! ...
2 h7 T. W" |: d- H3 e* q. k. T- t0 owww1.tvboxnow.compongpong0715 發表於 2014-2-20 01:11 AM
  `3 O/ ]4 U7 i9 V. \- H/ ~  C! h公仔箱論壇
( `" D) i! `( C1 H# btvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com) G4 y3 z( z; A0 o, c0 k
你慢慢唱啦,唔急架。我都係劉德華既fans,送張我在網上畫既圖俾你吖。我見到你又剛剛發了這個圖,哈哈。www1.tvboxnow.com) Y! o5 D  g) L" V1 \
tvb now,tvbnow,bttvb$ ~  L& _5 D" |& g, w6 B: |! ^8 U6 e

m1 x9 g9 t1 w
% C* S% p: Q9 V5 t8 e
& q3 V( A. f, V9 t, g- H
. r# a+ j( m* c  b/ x
) j+ J! k1 X: F9 i. m8 d: n* r( L' g

# n$ z* S0 {/ T3 Nwww1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件