返回列表 回復 發帖
2 d/ O+ }/ f# U8 N# f公仔箱論壇
" S. Y- o% G( [% N- ]7 u5 l% @+ U4 Kwww1.tvboxnow.com黃金貴去到當年女兒的幼稚園,變左安老院,諗到自己會孤獨終老; b/ p* z( r9 C, J% N' O* s
跟住去搵樂天送,在樂悠悠面前,因為想念女兒而崩潰大喊,關禮傑全段都做得好!! 睇到心都up埋!
7 |( B. F+ i$ U; ~/ t1 |( W; r+ z  6 F1 X& O: [6 Q5 p+ a
之前同樂天送食菠蘿油,扮到自己有個女兒好幸福咁 ...
& \) `- c# {$ @) G, l& o/ _tvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-4-17 12:53 AM
% i0 i; [6 x: Q& c  B
& e2 y0 d+ X% A) M) L公仔箱論壇閞禮傑响叛逃都做得好好架! 可能人生經驗豐富!
唔記得講對我嚟講好重要嘅comment添... 相信香港人要比七百萬以上個like呢套劇, 因為呢套劇唔會好似其他啲愛情劇咁用外國嘅歌做background music.. 用晒本地歌星唱嘅歌呀!.. 個人意見:如果可以同時新舊歌夾住播仲好! ...; x+ c- Z, G* n% l1 j# o
大文細佬 發表於 2014-4-17 03:37 AM
0 H" W; I4 G9 @& B" Ytvb now,tvbnow,bttvb第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.www1.tvboxnow.com( E  f- G2 G! i7 S% U+ Y. e; F
現附上名單:
3 e$ X/ u$ q- ~' o1 Z# C0 qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
尋晚睇完第九集, 宋柳娟好正呀! 笑到癲咗呀!
www1.tvboxnow.com: q/ X* x( \9 R
第三畬個原因未放棄本劇就係d歌.
" L0 F* J! F4 ?7 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。現附上名單:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! i4 B6 [* j* @1 I6 o1 X
2768784公仔箱論壇( ?  {2 e% P! I, S2 N" d
leekwoklam 發表於 2014-4-17 11:20 AM
6 n+ \/ s1 ]% i9 U, W

( ~6 J8 M( ^: M; B. D8 {3 {% f' FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!
請問知不知道第15集內D歌是什麼?
請問知不知道第15集內D歌是什麼?
! c( M/ t4 P/ Q* L" ?$ z5 C- HICE17 發表於 2014-4-19 01:07 PM
愛是永恆同感冒

評分次數

• timmaxsing

多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》
8 j  G% D7 _3 p1 j3 `公仔箱論壇k.lau 發表於 2014-4-19 05:40 PM
! C; d, L4 G: n公仔箱論壇我都多謝你欣賞,請支持M-Club俱樂部吖.......
公仔箱論壇0 c* a3 f& S% B1 o& C5 `# f
0 U$ j) j6 g- \4 i0 L/ ?1 q
點解你咁叻, 全部歌都知歌名同時知邊個唱嘅?? 佩服!
! _* X4 d' D: f( X( gwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-4-18 05:17 AM
0 C7 @8 B: x$ i, ~' [, C# sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔敢富當呀細佬,係鐘意聽歌嘅屋企人提供資料比我架......
愛是永恆同感冒tvb now,tvbnow,bttvb+ `8 T/ g! v- \+ R& s
hello12324 發表於 2014-4-19 02:25 PM
www1.tvboxnow.com1 R5 N* Q2 B2 c- Z- i( z
多謝hello12324補充資料........
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?
多謝hello12324, leekwoklam 回復, 第14集那些歌是什麼?
. ^% z: F* @  X- {/ m* w5 E公仔箱論壇ICE17 發表於 2014-4-19 07:38 PM
勇, 早班火車, 玻璃鞋

評分次數

• timmaxsing

hello12324, 你好利害, 首首歌都知道, 謝謝你~
/ }% b" _/ F  S公仔箱論壇
( Z* |1 f' I: b% b" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛比呢個細路女, 只係想爭番老公全部嘅愛, 佢就係知道無可能, 就選擇逃避, 選擇離婚, 有番咁上下教育仲要係主修婦產科, 理應係一個理性嘅人, 佢自己比個籍口自己話情緒病, 實質有情緒病啲人唔會識揾後著, 咁識保護自己嘅.
$ p. Q3 {3 k, [  N8 g" b  cwww1.tvboxnow.com公仔箱論壇2 a1 H% O0 J( I+ V3 U9 n  B
TVB一味想寫條線比機會女主角同男主角名正言順响埋一齊, 搞到好夾硬嚟.. 其實倒不如話蔡妍有病, 蔡妍主動希望老公將來幸福有個好女仔同佢過埋一生. 雖然呢種人少之又少, 好過e+明明係一個自私嘅人, 寫到有病做籍口離開老公吖!www1.tvboxnow.com. D( m7 Q, _# o6 N& K

! C9 c8 H4 \- p: h4 N: ]2 r- P8 Q除咗呢part, 全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴.. 仲有其他.. 不能盡錄.. 講到肉麻愛情就唔好喇!

評分次數

愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...
* ~; B" N# Z2 |) w大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 w1 n# Z: b' R- E: H! l8 S
大佬好一句<全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴...>,[叛逃]我都有十集冇睇到.直到尾两集,睇完大結果個心都唔係好舒服,[愛我請留言]就集集追,都係笑吓過癮D

評分次數