返回列表 回復 發帖
多謝樓主大大用咁生動有趣的對白介紹《愛我請留言》的几位主要人物,期待着呢套新劇!
[quote]tvb now,tvbnow,bttvb6 h& r7 a! Y( u. \: C& L( ]' N& }3 J4 v( n

9 }0 t! _! m( o% ]$ z$ Q& MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123,你都經常回帖噃,我當咗你係老友架啦,睇完劇番嚟寫兩句吖,多謝你支持就真。
8 Q8 \# }& O6 `6 |& c' n8 m( E/ {www1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-4-1 03:24 PM [/quote多謝樓主睇起,睇咗两集印象深刻都係:樂悠悠同009。洪永城角色唔討好,但戲情要求,佢都做到。
5 R  p* ]6 f2 y2 @tvb now,tvbnow,bttvb黃誥然角色較討好。So姐.翠如BB.黃金貴.都做到劇中角色要求。吃完飯relax下.OK拉!
除左關禮傑做得好好之外,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ }& e' P& x. H* ~
其實我覺得嘉琪今次都做得幾好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ x% N$ r9 \  m( ~
hello12324 發表於 2014-4-5 12:22 PM
+ s: ?: }' k' N8 `: ?
佢哋两個將黃金貴同Sa姐劇中的角色發揮得淋漓盡致,姣妃都好搶鏡,D衣着化裝够誇張!
www1.tvboxnow.com% m( D* `4 @' @
  % w4 ^9 ^- M2 A/ r' z) Z! O0 H/ e
講開拍劇新丁,年幾前《巴不得媽媽》的岑麗香,以至近期《食為奴》的何雁詩,都係拍劇新人,演出難免唔夠自然,但岑麗香和何雁詩勝在角色討好,又有一班前輩,例如,錢嘉樂、黃淑儀、王祖藍、胡定欣等等照住,就 ...
$ |5 Q: ?0 U" d4 p5 ^, u公仔箱論壇tycn3320 發表於 2014-4-6 10:44 PM
) G: \4 G3 I6 M  ]5 Z
3 s. Q" g& R" D) R絕對有同感,TV低B今次真失策,棒佢变佐害佢。我看洪永城想再上一層,TVB監制同編劇真係要好好檢討諗D新桥,起馬佢而家有D負人氣雖然有D乞人憎,佢本人唔係咁差而係角色問題,揾两餐......真係唔容易
tvb now,tvbnow,bttvb2 Q$ g" G# _# X9 r% C# Q
  TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( j) L0 J$ d' g! Z. e$ p! a
講開拍劇新丁,年幾前《巴不得媽媽》的岑麗香,以至近期《食為奴》的何雁詩,都係拍劇新人,演出難免唔夠自然,但岑麗香和何雁詩勝在角色討好,又有一班前輩,例如,錢嘉樂、黃淑儀、王祖藍、胡定欣等等照住,就 ...
# W; a" j" O! \+ V6 n/ {6 Q9 i/ xtycn3320 發表於 2014-4-6 10:44 PM
www1.tvboxnow.com1 K) c; ^; m% ~+ Z( G
( q, ^3 \8 C7 X, S3 K6 l5 I. D
絕對有同感,TV低B今次真失策,棒佢变佐害佢。我看洪永城想再上一層,TVB監制同編劇真係要好好檢討諗D新桥,起馬佢而家有D負人氣雖然有D乞人憎,佢本人唔係咁差而係角色問題,揾两餐......真係唔容易
愛我請留言嘅個人意見, 有一條線膠膠地就係樂天送同埋蔡妍呢part, 蔡妍一啲量度都無, 個老公基本上對老婆同埋個兒甥女一樣咁錫一樣咁愛, 蔡妍連同一個細路女分享老公嘅愛都唔甘心, 就揾情緒病嚟做籍口, 唔願意付出愛 ...
+ b1 E5 v6 U8 s* V/ Etvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-4-20 11:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& N2 `) F# z' r8 c: }
大佬好一句<全套劇中肯講句, 好睇過叛逃, 因為我鍾意笑, 好似宋柳娟黃金貴...>,[叛逃]我都有十集冇睇到.直到尾两集,睇完大結果個心都唔係好舒服,[愛我請留言]就集集追,都係笑吓過癮D

評分次數

+ X7 S" @# ]+ A0 i: x  [  J% D
6 H- ~4 Y9 g8 Ewww1.tvboxnow.com你覺唔覺一有宋柳娟出就要準備笑架?5 W* B5 d1 r8 V) J  o  K
大文細佬 發表於 2014-4-21 12:02 PM
; q  {, x& [& F/ w1 t3 t6 C" _' L0 xwww1.tvboxnow.com係呀,就算佢因為小三而失戀哭到七彩 都覺得好好笑。仲有黃金貴都好搞笑,次次出場都有靚歌聽。吃完飯睇劇笑吓消化都好D
哈哈...咁搞笑 我反而係佢失戀果幕差d就跟住佢喊出黎,好彩忍到
; j, V, ~& a: P" K5 ?6 S8 dwww1.tvboxnow.comhello12324 發表於 2014-4-22 12:43 PM
' @7 G) Q0 k5 k# h可能我冷血兼自信,覺得唔值得因小三加入導至分手而喊.佢离開係佢走寶(我曾经因對方有小三而分手)。又希望Sa姐早日能同何志安一齊先有咁感覺,係有小小變態