返回列表 回復 發帖
你條友攞我黎做右護法,唔係貓貓單聲我都唔知
想攞我詠春拳黎呃飲呃食,月租5千萬啦
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔係呃飲呃食架. 係知道你有真才實料至收羅架.
pknoface 發表於 2014-4-5 08:50 PM
講咁多做乜俾錢啦
到時会有年薪架, 唔使急.
pknoface 發表於 2014-4-5 10:20 PM
幾多先

KK||小强==
LastWinner 發表於 2014-4-6 09:18 AM
蹬腳
一陣要出去飲茶. 有興趣既弟子請跟黎.
pknoface 發表於 2014-4-6 10:06 PM
我都唔係你弟子,所以冇
Ken兄中午好
好朋友讲心架嘛.
pknoface 發表於 2014-4-8 11:18 AM
仲你冇乜心好講,都係講金實際d
KK够直接同实际喔
lhy92725 發表於 2014-4-8 02:20 PM
筆溜都咁實際
大家早晨
本派有你同兩位護法睇住, 我有勿好驚呀?
pknoface 發表於 2014-4-9 09:40 AM
毫無地位點睇啊
身為右護法咁都話冇地位?
pknoface 發表於 2014-4-9 11:18 AM
冇錢收嘅右護法
睇住人哋嚟搞亂~
lckiong 發表於 2014-4-9 11:18 AM
加埋一起亂搞
誰人在搞亂, 亂UP扣減搞亂者-1000功勳吧

timmaxsing 發表於 2014-4-9 11:27 AM
快d扣啦,唔好得個講字煽風點火先
掌門Ken 哥、J神、貓貓、Siuland,晚上好!  JJ

gracechanstuart 發表於 2014-4-9 08:45 PM
沒有我的
依度係武當派定清朝啊
清朝
chan200308 發表於 2014-4-10 05:50 PM
原來
有分別咩
siuland 發表於 2014-4-10 05:54 PM
好大分別,因為時代唔通,兼依度死猛講用刑嘅嘢
武當特產。 絕不昆人。 飲咗功力增進10年。
pknoface 發表於 2014-4-12 10:05 AM
咁就大把武林高手啦,使乜練功啊