返回列表 回復 發帖
多謝以下既朋友作客武當, 為表謝意, 特派小小禮物一份:

時間支出收入操作timmaxsing9 秒前TVB 10000000 元
積分轉出Andy.y30 秒前TVB 10000000 元
積分轉出nikon-d700049 秒前TVB 10000000 元
積分轉出ccw-j ...
pknoface 發表於 2014-10-26 11:26 AM
萬分THX 亂UP掌門派金,但係我都又快爆金啦,唔好派金比我啦
真係光陰似箭, 日月如梭.....
轉眼間武當派又迎來10000帖既時刻.
本派將送給每位於9950帖至10049之間到訪既朋友小小禮物一份.
十分感謝各位朋友既熱情支持.
本掌門謹代表武當上下對大家致以無比既謝意!

...
pknoface 發表於 2014-11-18 10:38 AM
時光飛躍,真係唔夠亂UP玩喎,又派金啦
BTW:不過都要賀亂UP派再創高峰,非常繼續支持
1.THX亂UP派金
2.什麼»感恩節"火雞大餐"唔係好明,我唔玩啦
就贊助該遊戲1億,所以亂UP掌門要加碼,你們支持嗎??
快來支持~支持!!
pknoface2014-11-20 11:32 AMTVB 100000000 元積分轉出
財神版買個號碼都話唔明就唔啱啦
lhy92725 發表於 2014-11-20 12:05 PM
少食火雞,略過睇咗睇下,所以唔明是正常都係贊助會實際D
亂UP掌門好
亂UP好...路過來行下
剛剛處理咗成頁AD近期多了不少AD真係NO...
辛苦晒J神兄啦, 早啲去瞓啦。
pknoface 發表於 2014-12-14 12:06 AM
THX亂UP掌門關心,剛處理AD,還需要處理會員的回覆帖子進行加分賞等...最後提升已閱帖管理貼,放便日後跟進其它帖,最後THX你的關注。
祝賀亂UP掌門HAPPY NEW YEAR

今天是2014年最后一天.

回顧這一年來武當所舉辦的遊戲, 雖算不上熱鬧非常, 但有賴一班摯友的一路支持, 也算是成功.

更加感謝那些贊助武當遊戲的善長人翁! 沒有你們的支持贊助, 我相信遊戲絕對沒進行得 ...
pknoface 發表於 2015-1-1 08:33 AM
要舉辦活動時...要金就出聲...一定支持
THX~亂UP掌門新年獎金!
亂UP掌門早
各位早午晚好。返工第二日遲咗幾分鐘。
pknoface 發表於 2015-1-6 10:13 PM
無所謂啦...我通常返工係有遲少早返
亂UP掌門...今年有無人工加及雙糧出呀
係我個版區的一個會員自創簡單活動,有時間就去支持下啦...