返回列表 回復 發帖
Ken兄早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
本掌門要去閉關咯. 各位請便咯. 明天見.
pknoface 發表於 2014-6-16 11:59 AM
訓就訓啦,閉關
你以下犯上喔
lhy92725 發表於 2014-6-16 01:50 PM
當初護法之位係佢招攬我架我唔使睇佢臉色架
Ken兄晚上好大家早晨
Ken兄晚上好
掌門有冇搞錯啊傳授埋d邪教絕學緊係傳授d正宗武當絕學架嘛
招式:
1.太極拳法
2.太極劍法
3.武當長拳
4.武當劍法

內功:
1.九霄真經
2.太極玄功
3.武當心法
4.四象神功

輕功
1.梯雲縱

KK呢位护法D功夫果然正宗D喔
lhy92725 發表於 2014-6-18 11:33 AM
唔正宗點做護法啊掌門偏離正道我要清理門戶
出黎闖蕩江湖一定要學返啲邪派既武功先. 知己知彼, 先能百戰百勝. 保護自己架嘛. 如果浄係留响武當, 咁梗係教啲武當既功夫啦.
pknoface 發表於 2014-6-18 11:34 AM
既係話本門正宗嘅武功唔可以闖蕩江湖嗻
作反咯,居然想清理门户喔
lhy92725 發表於 2014-6-18 11:56 AM
為咗維護本派嘅名譽,我不得不落手
本派祖師爷武功天下無敵, 但都遭到不孝徒孫既偷襲暗算. 所以學本派武功之前要先了解其他門派既武功. 咁先至能夠保護到自己架嘛.
pknoface 發表於 2014-6-18 12:11 PM
本派祖師爺“張三豐”憑住自己對武學嘅天份,創下眾多玄門正宗神功,更立下武當派,

憑住一身正宗武當神功,鋤強扶弱,誅邪滅妖于邪教勢不兩立,

行走江湖無人不曉,武當派更係祖師爺手上發揚光大,以致于“少林”其名。如今你竟然要傳入門弟子邪教武功,我要清理門戶

食君之祿 擔君之憂,掌門有錯,我身為護法點可以就手旁觀
甘你取代他做掌门啦
lhy92725 發表於 2014-6-18 02:42 PM
護法就係護法,唔可以取代掌門之位掌門之位應該由有能力嘅人黎做
Ken兄晚上好
武當身為名門正派,Ken兄竟然傳授邪教武學俾入門弟子,財神J幫我剷除佢啦
我只會剷除ADS及違規者, 亂UP無違規,我不會做任何嘢
timmaxsing 發表於 2014-6-19 11:16 AM
佢違規將武當邪教化
咁先有啲意思, 好玩吖嘛
pknoface 發表於 2014-6-19 11:21 AM
師祖嘅心機俾你敗壞嗮
啱晒, 空手道對付詠春. 等我既右護成日話作反?
pknoface 發表於 2014-6-19 12:06 PM
放馬過來
ken兄晚上好
掛名掌門