返回列表 回復 發帖
叛逃好好體,2日就追成10幾集,片尾曲刀好好聽,特別系前奏, 8 w/ D0 b0 I* |- ]0 e8 j
维护这场景 给倒转事情
: q  X; C. A$ S* a8 I3 }  W7 p容下了抨肇 若无人接应公仔箱論壇1 z) h9 ?' o0 c) R9 L
背负这罪咎总得装点高兴公仔箱論壇, v+ J, G+ M& W" ]% `3 e
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐

評分次數

禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐公仔箱論壇& e( c$ I& ]& i: T4 ]! ?1 L
b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
公仔箱論壇# g2 k" D: ?# T
蒙嘉慧似萱萱?公仔箱論壇; g7 `+ ^$ w: u& |2 L) B% O
如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊 9 Z: ]8 \# X% Q5 |( k
b1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
3 D/ k8 W, o5 ^
tvb now,tvbnow,bttvb0 L/ q% l. O5 V0 w
唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
carson終於復活啦,
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-4-9 11:49 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb2 x" H0 L$ Z! w! U3 I; G0 O

/ Q/ Y' M; M2 r4 ptvb now,tvbnow,bttvb
carson終於復活啦,www1.tvboxnow.com- b* C  c  T0 l8 u* X0 f
b1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
/ c; S. u4 ^7 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........
" `- f) B/ J4 j7 v* x: R; m* |( b& @www1.tvboxnow.com www1.tvboxnow.com, q. Q' u) m: _: J: j4 u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則
4 @+ L( N* R7 d) \1 D2 A公仔箱論壇

1 Q0 Z- _3 c$ O公仔箱論壇in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。
9 @- T; G) o4 Q) x- Q3 x3 _  G所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。

/ P/ ]) f! s/ `  I; Y& jtvb now,tvbnow,bttvb
2 W& o$ R& @/ `0 wtvb now,tvbnow,bttvb ( n4 ~1 T+ Q/ O- W

1 @6 L; l$ U( F8 `1 p1 \& q/ S7 ?1 w公仔箱論壇Carson R.I.P.版本 2
" C/ x4 i" w, D. rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
敖SIR:
有正,安心上路。
  a: h. p8 G9 P負能量:Carson,一路好走。www1.tvboxnow.com3 c1 g7 l" f  Y+ R0 I3 D: A
Jessica:rest in peace, my love.
' I& M9 m8 \: `/ E2 j' o有傑:大佬,rest in piece.
) D; O6 c5 D$ Lwww1.tvboxnow.comJessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Y' N' i- s! m0 `! w! b* ^
有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.
3 u+ V4 B& l3 |1 m% kJessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?/ o0 V% U1 a8 p5 Y/ b& m" _

- B5 d$ m/ N" `6 p' Mwww1.tvboxnow.com
套劇開始睇唔明人物發展如何,希望唔好爛尾啦.....tvb now,tvbnow,bttvb2 A: @2 T/ z0 G2 s7 a; z( X
另外比大家先快一步爆少少劇情比大家...Carson是次ATF高層以臥底及通緝者身份入(驚烏)...www1.tvboxnow.com7 f4 _# G8 T+ R4 v0 p/ S
最後是否會為正義以戰,還是出買兄弟或自己呢......睇落去你就知啦
' U7 L' g& b8 b) D, r4 p% S
  |' C% Q. i$ _& B7 p8 twww1.tvboxnow.com

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

( I% q6 n; I# c% v$ |tvb now,tvbnow,bttvb3 {  C9 z1 U2 _7 ?* F5 m7 C
我估B:鍾日嘉(我知錯梗)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• timmaxsing

誰是真正叛徒:我估C:沈志敖
還以為有得選高威 威Sir
' _) D5 q! X  q2 k+ ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com! X' l4 x7 M" y0 l
誰是真正叛徒:我估E: 莊有傑 (我知錯梗)

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數

誰是真正叛徒:我估b:jecica

評分次數

誰是真正叛徒:我估C: 沈志敖

評分次數