返回列表 回復 發帖
禾覺得蒙嘉慧似萱萱,有冇人覺得刀似啊?葉婷一出現令我霖起上年年初體果部仁心解碼2,沒記錯果部好似刀有陳港姐
% S& W7 ~+ X+ V公仔箱論壇b1991 發表於 2014-4-5 03:16 AM
公仔箱論壇$ r* J4 }. S8 i
蒙嘉慧似萱萱?
' r5 o2 \; w  G* @2 [公仔箱論壇如果以葉婷髮形比較或者有少少啦。
快d到星期一晚啦,一日體一集真系好快體完,希望最後葉婷同carson可以一齊
( O3 z# U/ Z+ i' s+ m% b$ f+ fwww1.tvboxnow.comb1991 發表於 2014-4-6 03:41 PM
www1.tvboxnow.com+ O1 P  D  N& B3 m3 x

n: b7 r4 k$ w7 |$ D  otvb now,tvbnow,bttvb唔知係咪我的眼光奇怪啲,我真係覺得葉婷同Carson襯啲。
! |* G" W/ [3 W: D7 @  P3 ^4 s8 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 D0 l) X3 O% K9 l% ctvb now,tvbnow,bttvb
carson終於復活啦,
7 Z. k. N3 i+ A4 s公仔箱論壇b1991 發表於 2014-4-9 08:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 X! B) b8 R1 b- v5 ]. k2 J/ @4 F/ u
不過,返咗嚟嘅Carson係唔係原來嗰個呢,請b1991老友及其他網友留意一下本帖最新發展吖.........www1.tvboxnow.com' u: r6 u8 Z; v+ ~- ^6 V2 ~

. U* a6 N" ]# ^% @( n% stvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
續 ...... Carson, R.I.P.故事二則TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 e. X, q! \: n7 s8 [
; R, c% M- J1 x' J: d9 ^
in piece 與 in one piece意思差不多:完好無缺,無穿無爛。8 H2 Z0 \4 o' O4 t( h  l8 E
所以,rest in piece解作乜嘢大家心領神會啦。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R2 U. K" `$ [  J3 @

% p+ M% [% j! M0 b3 M 公仔箱論壇; m' k6 ?8 C* x) W3 x3 x# X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ e9 N4 @  B8 ~4 m3 g8 c+ |
Carson R.I.P.版本 2. _0 T7 O; \& k( w' o4 J
敖SIR:
有正,安心上路。
$ o# X. a! U% z) h7 p& s' xwww1.tvboxnow.com負能量:Carson,一路好走。8 L4 W# P  y4 K8 o* E
Jessica:rest in peace, my love.
* e  F2 ^0 G. ytvb now,tvbnow,bttvb有傑:大佬,rest in piece.公仔箱論壇; m2 @7 e' ]4 K# o0 _* |  I
Jessica(微怒):有傑,唔該注意吓你啲英文發音。
# ]+ z+ M% |8 t" H% D3 utvb now,tvbnow,bttvb有傑:啊!我講過吖。大佬,rest in pieces.
- |( }+ ~3 j( i7 k3 O$ T: Q7 xtvb now,tvbnow,bttvbJessica(大怒):in pieces?你大佬而家比人五馬分屍咩?tvb now,tvbnow,bttvb% ~6 Z! ~8 y! o1 S2 C8 a
公仔箱論壇6 D- o* }2 k# P, m8 c. \9 a4 b3 k
& ]! m+ V; S) i1 d* {) @tvb now,tvbnow,bttvb' P, e" }0 [, O$ U' A+ Y3 G

估中者可得+10元TVB及+10功勳,未能估中者,可得+5元TVB及+5功勳,有關獎賞會由本區的版主(timmaxsing)派發

~下週一論壇時間20:00截止遊戲

7 k- E7 t" [; Q6 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* W3 J6 v, r! I0 h5 Z" X& m
我估B:鍾日嘉(我知錯梗)

評分次數

• timmaxsing

請各位網友鬧我一句事後孔明。估估下遊戲非常easy,根本唔須睇通劇情,因為無記嘅編劇,都仲係用緊上世紀著名小說家古龍嗰招,即係最唔似嗰個就係兇手。

# u, y2 T+ Z/ L2 ]* X- m- kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位網友睇吓吖,玉面金剛(懵面超人4號)個口同下爬,真係有啲似負能量架。
' J+ S; K' q, Y7 e# a7 l$ l6 H
* p5 [5 o( t7 \, a. T# D, d
& {2 [: F3 C) J" |9 B) ^$ ?0 Q6 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( S% h# V+ k) ]
www1.tvboxnow.com; o( R4 S3 G& J* g9 |
2777290www1.tvboxnow.com9 t" ^+ i5 C+ q; l& H2 [
跳到出位,紅爆網絡
$ Q  C  l! b/ K& Ntvb now,tvbnow,bttvb《叛逃》中你哋記得關禮傑跳天台一幕嗎?被人搞成跳上月球片段,他備記者問起,為何像《美國隊長2》無降落傘從萬多呎高空跳下同該電影情節無安全落地一樣......
3 i- @) q+ C2 {2 K: S% OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。關禮傑這一跳間接 ...www1.tvboxnow.com  `1 z# E7 e* w) `8 W8 I8 M) V
timmaxsing 發表於 2014-4-18 02:04 PM
' w. M/ b% s9 j" a  B好科幻咁囉。
我未睇到ending, 睇到21集, 巳經不停咁講, 我知道乜野叫膠劇喇, 同期播嘅愛我請留言只係一條線膠膠地... 但呢套真係無眼睇, 真係要比分, 我只會比佢50分啱啱pass甚至fail! 剩係一點已經可以fail呢套劇喇, 有乜 ...4 f( S. {0 }4 @# Z& I% u# b* B
大文細佬 發表於 2014-4-20 11:20 AM
公仔箱論壇4 }8 d6 e; x+ h5 j
所以啫。唔知各位網友有無注意,小弟處理本劇主帖時好少討論劇情,多數就係用劇中角色寫處境笑話就算。
9 `- i, \4 Q8 r6 d+ D( Pwww1.tvboxnow.com我並非針對本劇淨係識笑人哋啲弱點,而係劇內不合理的地方太多,多到已經無興趣去逐樣彈,似乎我比72分都係太過包容添囉。