返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦' T: ^# O: P* [! d
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
- L9 c& r( d7 ^9 @. m
tvb now,tvbnow,bttvb+ @' }% z! c+ \) X9 Z, O: w% R" r
我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦
5 @" v& x0 O9 B  _lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
% K) t5 j" b9 T1 f7 e/ m% n. y8 Y5 P/ z我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
' [3 u+ d' q. q* g' `www1.tvboxnow.com
, i: e( W3 ^0 p: S* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我推「天與地」tvb now,tvbnow,bttvb) u) }/ ]3 g- @- a7 Z3 U% B
moonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb* r. h, {: u: H# k4 t
曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道公仔箱論壇5 X4 L7 v3 Y# u* P: P
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
6 L8 J3 ?- U9 M  `, V, zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?( a1 ^: S  J# Z" U0 g
leekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
tvb now,tvbnow,bttvb# `, K! \8 q! U9 m2 s) c
我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
' d9 `3 _+ ^; h
* R" `/ t/ b! e$ z$ b1 e( V公仔箱論壇曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道www1.tvboxnow.com3 x  M! t& N% f* e  v
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
/ L% V( X* Q2 ?% dtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  e5 M( |' W! b" R9 h

. ~" a. V- F8 b: ~* n4 j6 _公仔箱論壇CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
4 f/ S' Z  M: r! R9 ]* X8 u; }9 n6 ktvb now,tvbnow,bttvb
; J+ V( E1 O+ S: R+ M公仔箱論壇我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
6 X4 \: q6 [+ f; DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
7 }2 L% Y& v7 k  ~& v# rwww1.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
www1.tvboxnow.com' e! ~6 T2 p; T: C1 S9 t
tvb now,tvbnow,bttvb9 `4 A" P) ?# _
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
9 R  F& X4 A2 P4 z  C% v+ J- i公仔箱論壇$ }: p7 q7 H7 L

% G# ~2 @: [2 Ltvb now,tvbnow,bttvbCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s# B6 u! \  \6 a# g2 K" l& Y" x

; d( g( P( m3 Z/ R3 H. Z; k我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......公仔箱論壇* |# i5 O/ }, ~3 D7 p
moonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
7 B- P; [- E, I& q
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛8 m/ A; }/ e) R& D
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
+ V8 S+ M( F: S9 z/ H( zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 J# K. A! g. Q  R6 v
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.www1.tvboxnow.com7 r4 ~1 a: e1 b* R2 ~, `  a
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 f8 H* P5 g- {& p
我都是网盘连接下载的www1.tvboxnow.com0 Y8 u/ _4 `8 ~& n4 i& u
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
1 o5 Z% X" y# o! P1 B
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛公仔箱論壇3 G; k9 t8 H  Y2 A0 K2 H$ E( ~
毕竟HK现在其实得一个免费台
- H# K5 E2 @; y; F& X% kwww1.tvboxnow.comlhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
) I# ]! L- B0 J, S0 z, U; Z
tvb now,tvbnow,bttvb4 O" B& Z) H* g& ^: I; K
所以依家人地咪播「西遊記」囉
9 E% v1 ^! u# {" E1 b# X* L* z

Q6 a  c4 N" o所以依家人地咪播「西遊記」囉
. S% O; U0 Z% V! W; a3 ^. fwww1.tvboxnow.commoonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
, ~! ?8 E9 h% P: s
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集
' p5 g: ~  z  ]( Q- H# N2 B2 ]基本上都保持水準嘅
  f8 @. [, x1 C9 d不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口