返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。
1 B- a+ p( @+ D% R5 D5 l( q$ y1 d! ewww1.tvboxnow.com
, i/ X4 d; e& D! F, ltvb now,tvbnow,bttvb
% M* ~7 w& b$ T" F2 u3 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 r6 ^& D! l) c. S
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
( h9 e' {- C- K1 Q

0 P/ v6 b$ S' K; Y5 I係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....
4 J: V2 i0 I$ f' y8 L# D公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
/ C: u- N/ ~4 r1 E" LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇1 }! [* |+ F! \; M( ^2 k+ [- `% K  f
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
, }" y* ]: F+ U9 ?( i
6 G5 P' n9 V- H. y, Y
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
; \4 {) P7 e( G  FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇: N! E# C- T9 E# \$ j2 h4 c
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
6 d& i' L* P( t2 y% @! E. Twww1.tvboxnow.com
6 y- {& }) K' P4 _; Y; l至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
  C; Q6 N. |+ d9 l$ z7 B7 Swww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
: V2 Z$ O* X  l5 b8 W0 I, R
( A' {: |( a, ^2 ]' T$ Q陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
  t$ m6 d7 a  l+ itvb now,tvbnow,bttvb
7 V' _6 L6 L% ~3 ~# Q! X" B- U陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!tvb now,tvbnow,bttvb6 K% [3 v- ~7 b  m1 C7 R
大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
! L( q/ a0 U3 o6 x  Q$ X咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
+ ?6 C# L6 s% ]tvb now,tvbnow,bttvb
" [& k) S3 y9 k, ctvb now,tvbnow,bttvbwww1.tvboxnow.com3 u3 ^1 ^- V# z2 @" g3 h0 p
真係有拳譜參考架。
: J) m. L+ o; j$ ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ g& h6 t! U6 J" a2 c9 Pwww1.tvboxnow.com「初鍊」
/ u7 i8 Q/ ]3 W5 P, X' V" O大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
/ f3 e' n' ^% }4 {/ m+ S! ?公仔箱論壇「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
1 B5 J3 l2 `6 \www1.tvboxnow.com282659628265982826597www1.tvboxnow.com4 R( q+ s0 Q  I& R
- y% A6 h- H1 V& s" [真係有拳譜參考架。  w$ f% q) C+ m( K5 q5 S
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
1 w1 p8 n; C8 B/ k% O4 a! s公仔箱論壇出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   % h! e. n9 d% L4 N! B) O4 A
tvb now,tvbnow,bttvb! t. O7 C3 n7 @  M
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
. q& Z0 @; q$ k9 Itvb now,tvbnow,bttvb出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   " G5 K" B# Q5 }) n
6 o& `5 n( d3 S8 @" g$ m3 ^* A9 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2826644tvb now,tvbnow,bttvb4 W; c+ q7 _8 r
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
1 D% P( X. A! c, X0 V! ]公仔箱論壇哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。

4 ^) r* h1 K: L  K; HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2827481tvb now,tvbnow,bttvb# @- Q& F6 a/ R8 c' E$ @
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
. `9 ^4 M7 i& K公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
% m' j# b3 \3 \! L8 Q: T3 F
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
0 F0 p2 Z& u! ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有無放大鏡
/ j6 N3 O+ h' V/ ^  T6 n) bwww1.tvboxnow.comchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
3 \7 ?& K0 }7 w公仔箱論壇哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
- G, s. @: Q+ f' ]. y) J+ ~7 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。
5 C  n1 z) c% |8 j香香好可愛。