返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
8 t% r$ }$ c) B8 Y1 I大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
. l: i4 l) Z7 J7 v8 [" A* a
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
8 G0 w8 R2 f9 e' P) {& Y
2 Y' X. l+ S( D4 t: _tvb now,tvbnow,bttvb
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
1 n: q+ H" p: N4 g4 Y" o* f. Nwww1.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
/ q. D' }! C1 gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www1.tvboxnow.com  ]- v' I/ x# R4 q: z: V
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
. _& ?0 n8 x8 @0 E公仔箱論壇
" V$ Y( R+ `( z( N" f0 Y; q大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...3 P( i8 D' n' B( f1 _+ d& W
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
0 Y" ~- E; h) T! U
% ?9 j$ J1 o% Z2 T* Ptvb now,tvbnow,bttvb佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?9 z3 p% N2 t; s5 R, o$ f- Q( F2 r; p
: e( u& _$ {- Nwww1.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
( H( w. x; q1 e0 \# a! Ztvb now,tvbnow,bttvb
. h- P9 u. m) y* e. R0 ^2 W公仔箱論壇佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
tvb now,tvbnow,bttvb& A, M. y. I' v3 m4 ^2 k  T. c7 z
" ^& p8 |% @3 A5 [4 W+ X1 b9 l
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪www1.tvboxnow.com+ ~! \9 w+ k' G' E* |/ ]
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
% v" F( ~+ ?8 m" c5 p公仔箱論壇我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告
+ r) l; T' V1 a- d
公仔箱論壇7 i- h% `/ [3 ]* d6 w, X
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
" ]; g0 W% W6 B$ v! C; C7 n: o7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L6 k! i+ B' O0 B5 N1 J
! L( W' ^6 c* b! H) @
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
公仔箱論壇. m& ~" M% t0 _) W3 x. N

7 b+ F# B5 _( L* w3 ^8 \+ j  \咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
: @9 ~! d: |) r1 Ttvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
; w9 D9 V$ [0 V/ p' wwww1.tvboxnow.com咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?- ?2 ]. G7 K$ u3 T2 t% o
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' x# V$ `2 ?# ~

+ u+ f! `2 E: G1 FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 g/ a3 r8 V, U9 _$ T% ?0 u) M公仔箱論壇
9 s( q* E0 c" z* ?6 Z9 p9 y" }公仔箱論壇呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
. G* l  U( T, r2 K" H咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
2 z, O% p9 E  r" p5 Z1 v6 c玩時玩你小心啲喎。
* w7 s' [- ]/ T1 M5 d; cleekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
, e( w% f+ g+ Y% p# ^

$ d4 A. c; D/ K$ |5 ywww1.tvboxnow.com驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架www1.tvboxnow.com6 F2 ~% F# O/ m
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
* b  }1 r( a; y% F; LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
6 E" X; r0 f% Y' v) r" ^; y1 x公仔箱論壇
: M7 E" w# [& T$ t6 X$ B' q. w公仔箱論壇驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
. j7 Z+ L7 x  b3 a大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
& T# J4 H: Q) bwww1.tvboxnow.com咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb! P6 y4 d: g/ G; t8 j/ B
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
! S! ?0 Q/ J8 I/ m8 r: X0 Owww1.tvboxnow.com