返回列表 回復 發帖
good drama
% \- Y3 d7 O% F% _- ]" p. M咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。tvb now,tvbnow,bttvb) l: U3 k% F% ~+ A$ O
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 tvb now,tvbnow,bttvb( M$ @) \' V7 A, W$ M5 g1 C
1 n9 ^/ Y) m  L# F( bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-10 02:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb/ `. ]& N0 G1 p( o
公仔箱論壇( R  B2 I% Z& R: s4 f' _7 l
我要電腦百毒不侵多謝度符!
太感動了
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
哈哈...小吱喳以為可以医痔瘡太搞笑阿 。如果摟主大大發明一種可根治痔瘡药,大大發達啦
$ n0 ~$ w; p, }tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-5-13 04:05 AM
+ H9 N' G8 C, s! B2 I/ Mwww1.tvboxnow.commnb1123老友記,我都想呀 .
2 h) R4 q7 N1 j- w# ntvb now,tvbnow,bttvb睇本劇開心之處,係成日勾記起以前中學時期啲儍嘢,避孕丸可治暗瘡呢個傳聞真係好hit架,我都八卦到曾當口當面問女同學,結果係被對方黑面幾個星期,「火羅」爆 .
咖哩雞=種草莓!!
咖哩雞=種草莓!!
! d9 O. ^" C$ A1 Ztvb now,tvbnow,bttvb屁屁zzz 發表於 2014-5-13 08:11 PM
8 v4 B- _1 w- |9 b% p係咪新名詞?因為我好out....
婆婆
- V' S* c8 r( swww1.tvboxnow.comhaha, so funny
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??
問題: 你地覺得肥菜個老公叫佢去多啲m club目的係乜吖喇??tvb now,tvbnow,bttvb; I, i! X. N  s$ K$ l0 b4 ?0 ~; }2 o
大文細佬 發表於 2014-5-15 03:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g3 ~* R% p9 C- I
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
朱莉也可叫猪婆 ,巫小詩就一定係叫巫婆
我覺得呢套劇令我有好多回憶呀
) V0 \5 _! ~$ \; T+ a0 Z, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同朋友食飯都多左好多話題,白色太陽槍呢樣野,佢唔提都完全唔記得
呢套劇有好多回憶
" ~1 c6 S- G$ C4 |$ p5 N4 f8 w( G5 vtvb now,tvbnow,bttvb同朋友食飯時多左好多話題,特別個句白色太陽槍佢唔講真係唔記得左呢樣野
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( v* l) B; `1 J: D
可以單獨同靚女去睇褸 ,唔使肥菜喺都左頭左勢
- U0 p9 g- P+ C& B8 q, rmnb1123 發表於 2014-5-15 12:47 PM
5 _  N. t5 ?. V9 s* @7 e0 `- B* @' A) G
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
/ L* {$ s' D# v6 a公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 E3 Y) n( b9 }7 D' z% t( T
睇到18, 好想打肥菜個老公同埋巫小詩個老公, 女&奶奶...呢個世界有啲咁衰嘅人見一個打一個呀!
0 m; M8 [9 E/ X4 E1 F4 l公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-16 01:18 AM
公仔箱論壇+ z% \  a# T. p; S8 }
係呀大佬,有時真係睇到好慶,見到佢哋咁衰真係想打鑊金 !仲有肥菜出買老友、年老版心理變太的猪莉都睇到火滚