返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。公仔箱論壇4 j. C5 M$ A8 f

/ o" d6 e5 o) a2 r, CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 p5 d- z& X, B; z$ ?/ B

1 j7 e) g! b- z: ~www1.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
- i& N, |. h+ S1 e% L1 H$ U
8 u$ Q0 {9 V) k0 H( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....; s$ T8 n! o2 e6 `* I
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
, T: d0 _. U, B8 F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' S3 I. Y8 D/ p0 v
「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
0 @1 C# f( }  x; K. B公仔箱論壇% x+ x: Z! ?' s; i5 Y
大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。: M) F5 s$ n; }( P) r6 a
tvb now,tvbnow,bttvb$ T" A* ^% ]/ ~: c: R1 B9 l) G
阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
- D' w% h1 w! G, d TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. T) @4 O! q2 _
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
* E5 }: T$ X) N2 p9 ktvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
1 s/ d/ K" l% T. Z. j0 R# ]. @

8 [6 |+ m6 ?$ K. c$ o5 {! H* S4 ~tvb now,tvbnow,bttvb陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
% A% ^9 Z4 ]% K" ?8 |, a4 g
公仔箱論壇* L8 O! j& r9 ?7 M1 a  n3 X( ]3 g
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
2 H2 }+ ]% }6 W, \& C* x公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
9 n3 k3 d$ s/ S1 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」
+ F( D) [! Y, x+ t, O5 ~6 Y公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb( L: U2 X7 q" ^& e$ I, t: N% e
. R  O1 x, l( z3 y
真係有拳譜參考架。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 a$ l( b; I- [, ^# q3 N
* v3 k* n* k& `, Q
「初鍊」
& x" H7 H1 K: h5 D0 K; j$ ^) oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
4 i% H" v! E9 K$ gwww1.tvboxnow.com「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」
$ E6 L& \2 t7 }, [6 fwww1.tvboxnow.com282659628265982826597
" J( ~, l3 \9 [; I1 w* R! x5 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2826599
3 C/ {3 L4 T% z+ B4 z真係有拳譜參考架。
# i9 f5 |6 E, Z3 x$ r4 {8 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
8 \1 d0 q" ^) u& ^. t出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子   www1.tvboxnow.com( N9 O0 S2 U! r: R1 l, j" w
www1.tvboxnow.com5 H  b. l. Z1 u, K0 C: N, c; n$ _- R; ?
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
: F0 N; u0 I6 [; |3 _/ L- N7 Mwww1.tvboxnow.com出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
$ ]5 D3 d, g) W: @3 N# Ytvb now,tvbnow,bttvb2826645TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! F5 Q! r  n- z2 `' u+ n
2826644tvb now,tvbnow,bttvb  [) X7 o* b4 C
timmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
: f! s0 W6 b; }: ^5 B9 ]0 r( i公仔箱論壇哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# P" m; k6 a& h, e
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
2827481tvb now,tvbnow,bttvb  R% y: X7 K/ [1 M% t3 U, O& P5 [
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
4 |4 y/ T8 \" l8 K3 w5 W1 ?1 X公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
. L/ _3 w) F1 g2 zwww1.tvboxnow.com有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
9 Y2 j. y& M5 s! k* K
有無放大鏡
! g# P4 }5 k. |0 }5 O1 Y+ x. Xchy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
www1.tvboxnow.com! ^5 ]: [2 Z: b  o
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。
" `7 b7 E4 V5 b" ]# d+ @www1.tvboxnow.com香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。www1.tvboxnow.com0 ^+ a- e7 i5 F  X
香香好可愛。